سلام وقت بخیر
در یک محیط صنعتی به مشکلی برخوردم ممنون میشوم تا راهنمایی فرمایید
برای اضافه کردن یک پروژه جدید دارای حدودا 300 سیگنال در یک پلنت صنعتی که PLC های آن S7-417 هستند 2 ناحیه جهت اضافه کردن تابلو در اختیار من قرار گرفته است، در ناحیه 1 کابینت I/O قرار دارد که PLC آن در اتاق دیگری با فاصله 150 متری است و در ناحیه2 خود PLC جهت بهره برداری موجود است.
لازم به ذکر است سیگنال های فوق جهت کنترل مشعل میباشند و در فرایند پخت محصول نهایی تاثیر بسیار پررنگی دارند
همچنین ناحیه 2 به محل مشعل ها نزدیکتر است
سوال هایی که اینجانب از خدمت حضورتان دارم به شرح زیر است
1-اگر از ناحیه 1 استفاده شود از چه ماژول ارتباطی و چه کابلی برای ارتباط با I/O کابینت استفاده می شود و اینکه با توجه به فاصله با PLC اصلی آیا شاهد افت سرعت پاسخدهی سیستم هستیم یا خیر؟
2-وصل شدن چندین I/O کابینت به هم و سپس به PLC امکانپذیر است یا خیر؟
3-اگر بخواهیم از ناحیه 2 استفاده کنیم باید کابینت I/O خودمان را به PLC که در ان محل است وصل کنیم،تفاوت این حالت با حالت وصل شدن به I/O کابینت دیگری و سپس به PLC چیست؟
ممنون از توجه شما
سلام وقت بخیر
اضافه کردن Remote IO تاثیری در سرعت پاسخ سیستم نخواهد داشت و فرقی نمیکنه که در کجا اضافه بشه
اگه از شبکه پروفینت استفاده میکنید فاصله از 100 متر نباید بیشتر بشه و اگه بیشتر بود باید بجای کابل از فیبر نوری استفاده کنید ، اگه پروفیباس هست با سرعت 1.5 مگا تا 200 متر موردی نداره
هر نوع Remote IO میتونید اضافه کنید et200 m, et200s , et200sp و …
ولی بنظر من از همون نوعی که در سیستم استفاده شده برای اضافه کردن هم استفاده کنید
رابطه سرعت و فاصله در شبکه پروفیباس