سلام به استاد عزیز و دوستان
ما با آلارم contour monitoring محور xوy مواجه شدیم، و با تعویض درایو مطمئن شدیم که مشکل از خود درایو است، ولی هرچه تلاش میکنیم درست نمیشه ،یکبار بنده از ریز ترین مقاومت تا igbt را تعویض کردم،
آیا راه حلی برای این آلارم دارید ؟
سلام وقت به خیر
درایو چه مدلی هست
و از چه طریقی فرمان میگیره
زیمنس sinumerix 810D که برد قدرتی که ایراد داره از ccu متصل بهش فرمان میگیره ،فرمان های که به ccu هم میان از plc , در کل سروو درایو دستگاه cnc هستش
با تعویض برد پاور پرایور igbt ایراد رفع شد، ولی برای تعمیر برد معیوب نتونستم کاری بکنم،با کوچکترین حرکت محور این الارم به نمایش درمیاد و دستگاه از ردی خارج میشه
عکس برد رو ارسال میکنم
قسمت ورودی انکدر رو چک کنید یا اگر ریزولور داره چک کنید
و اینکه تو محور z فالت نمیده؟
قسمت ورودی انکودر روی ccu هستش که با تعویض برد قدرت و درایور igbt ها مشکل حل میشه،یعنی ccu در دو مدار یکی هستش،ایراد در برد قدرت و کنترل igbt هستش،که هر این درایو دو محوره هستش و شیش تا درایور برای x و شیش عدد برای y,مدار تشخیص سنجش ولتاژ و سنس جریان روی این برد هستش
اول igbt رو چک کنید هم دیود و مقاومت اهمی سر گیت ها اگر سالم بودن برو سروقت درایورها
درود بر استاد عزیز،با بررسی های مداوم متوجه خرابی در قسمت درایور ها شدم،این برد دوازده عدد درایور داره و یک برد مشابه که برای اسپیندل هست مثل این برد دو عدد igbt ولی شش عدد درایور داره مثل اینکه igbt موازی بسته شده،مشکل اصلی اینجاست که با تست دیود و اهم چک نمیشه سلامت این درایور ها رو سنجید در این تست ها کاملا سالم بنظر میان،باید در حالت گرم تست شوند که متاسفانه در این مورد نه در دوره نه در جایی بنده اموزشی پیدا نکردم ،از اپتوکوپلر 4514 و ایسی درایور sie20034 استفاده شده
سلام
وقت به خیر
دیتا شیت آی سی درایور ها رو دانلود کنید
و ابتدا بصورت تست سرد چک کنید
اگر اکی بود بصورت گرم تست شود
ورودی آی سی درایور یک دیود نوری داره که میتونید یه ولتاژ ۵ ولت بهش بدید و خروجی رو هم با یک مدار معادل تغذیه روی برد چک کنید
تو دیتا شیت آی سی درایور ها معمولا یک مدار تست هست.