سلام من توستر دارم که سیم کشی برقش اشتباه گاشتم لطفا کمک کنید اولا طبق عکسها سیم کشی درست است دوما دو سیم برق را کجا باید نصب کنم.ممنونم
سیم کشی کامل برق آون توستر.باسلام متأسفانه اون توستر منزل راباز کردم نحوه دوباره بستن سیم هارا میخواستم برایم بفرستید
درود برشما آون توسترها سیم کشی برند با برند متفاوت هست چه برندی؟ و عکس کلید سلکتور بفرستید راهنمایی کنم در ضمن انواع توستر ها تو آپدیت دوره تدریس شده فیلمهای آن را ببینید
سلام آون توستر من سیم کشی ترموستات نداره میخواستم براش نصب کنم لطف کنید راهنماییم کنید برای سیم کشی
ببخشید من توستر باز کردم تمیز کنم الان برای بستن سیم کشی مشکل خوردم میشه راهنماییم کنید ممنون
ورودی برق نول مشترک به همه قطعات ۲۲۰ولتی فاز به تایمر خروجی به ترموستات و خروجی ترموستات به کلید سلکتور و خروجی های کلید سلکتور به المنتها و فن
با سلام و احترام خواهشمندم نحوه نصب سیمکشی برق از ورودی پریز تا به قطعات و تایمر توستر مدل sun world SWF-40r رو میشه بفرمایید سپاسگذارم
درود برشما سوالتون یکبار پاسخ داده شده وبه صورت عملی در چند برند آموزش ویدئویی هست مشاهده کنید در فروم نگاتک بیشتر از این نمیشه توضیح داد
سلاممیشهمدارسیمکشیاونتوسترسونیارابدینمدل۸۲۲۸
سلامخستهنباشیداموزشهایکهشماقبل فرستادین مدل جدید توستر هست برای من قدیمی تر وپشتش وسیماش فرق میکنه