سلام استادمن منبع تغذیه دستگاه سی دی باز کردم در قسمت خروجی دیودher206 می خواهم تعویض کنم ولی هیچ مشخصاتی نمی تونم پیدا کنم چه دیودی جایگزین بکنم با تشکر
سلام دوست عزیز، اگر مشخصات دیود رو پیدا نمیکنید، تنها راه این هست که یا شماتیک دستگاه رو پیدا کنید و یا یک نمونه سالم از دستگاه رو پیدا کنید و بررسی کنید.
راه حل آخر این هست که سعی کنید مدار رو تحلیل کنید. اون دیود کجا استفاده شده؟ اگر کنار آی سی خاصی قرار گرفته، احتمال اینکه تو دیتاشیت اون آی سی بهش اشاره شده باشه زیاد هست.
راه آخر هم این هست که با توجه به سایز و اندازه و جای دیود، یک دیود تست کنید جاش. راه آخر رو فقط وقتی امتحان کنید که هیچ راه دیگری نیست چون احتمال آسیب دیدن مدار وجود داره.
سلام وقت بخیر دیود در مدار سویچینک در قمست جروجی فکر کنم دیود شاکی است چون یک خازن در کنارش هست می توانم her207 دیود شاتکی قرار بدهم?
با توجه به توضیحتون احتمال اینکه دیود شاتکی باشه زیاد هست. اینکه با چه مدل میشه تعویض کرد نیاز به بررسی خیلی بیشتری داره ولی معمولا حتی بعد از بررسی هم مشکل پیدا نشدن قطعه در بازار پیش میاد. بنابراین با یک دیود شاتکی که در دسترس دارید تعویض کنید و یک تست سریع بگیرید.