راهنمایی جهت انتخاب خازن با ظرفیت مناسب برای موتور پنکه رومیزی

سلام استاد وقت بخیر
خازن موتور یک پنکه رومیزی روی موتور نیست چگونه ظرفیت خازن رو مشخص کنم خازن بگیرم
ممنون از راهنمایی تون

سلام همکار عزیز من خودم به شخصه تا خازن ۲.۵ میکرو فاراد میندازم حالا هر کدوم دم دستم باشه بستگی به سیم پیچت داره اگه سیم پیچت کوچیکه خازن پایین بنداز تا ۱.۵

2 پسندیده

سلام بزرگوار
خازن ۲ انداختم یه صدای هوم میده ولی پروانه نمیچرخه ولی با حرکت دادن پروانه میچرخه واسه همین خازن ۳ انداختم درست شد ولی سرعت دورها بیشتر شده مشکل پیش میاد ؟

درود برشما برای ظرفیت خازن دائم نیاز به توان و ضریب قدرت موتور هست و از فرمولp×1000×ضریب قدرت×100تقسیم بر عدد2645000به دست می آید که معمولا موتور پنکه پلاک مشخصه ندارد و با این روش امکان پذیر نیست لذا ظرفیت خازن موتور های پنکه بین1.5تا2.5میکرو فاراد هست و نسبت به قدرت موتور تعئین میشود

3 پسندیده

سلام استاد ممنون از راهنمایی تون ولی ۲.۵ انداختم یه صدای هوم میده ولی حرکت نمیکنه یه دیر حرکت میکنه ولی خازن ۳ انداختم خوب کار میکنه ولی دور پنکه بیشتر شده موتور روسو چینی هست با خازن ۳ مشکل پیش میاد

سلام همکار محترم ، آیا موتور نو هست و یا اینکه تعمیر شده ؟

سلام وقت تون بخیر
پنکه دو ماه قبل موتور توسط یک تعمیرکار عوض شده و مشتری واسه تعمیر اورد خازن پنکه نبود و همه ظرفیت ها رو تست کردم فقط روی ۳ میکرو جواب میده میخواستم بدونم خازن ظرفیت بالا تر به موتور صدمه میزنه

‌سیم پیچت اگه ضعیف شده باشه چاره نداری وگرنه باید موتور عوض شه

1 پسندیده

صدمه نمیزنه معمولا خازن دائم ظرفیت بیشتر بشه رنج جریان کشی موتور کمتر میشه واینکه میفرمائید سرعت گردش بیشتر شده و با خازن۲.۵راه اندازی نمیشه احتمال زیاد یه اتصالی در سیم پیچ موتور وجود داره حداقل ۱ساعت بزارید کارکنه چک کنید گرمای موتور و آمپرش رو

1 پسندیده

سلام وقت تون بخیر استاد
مشکل از خازن بود که خریده بودم ۲.۵ رو نشان میداد و با عوض کردم و خازن دیگر همین ظرفیت انداختم درست شد
ممنون از راهنمایی تون :pray: