راهنمایی جهت استفاده از هوش مصنوعی برای شناسایی اجزاء و قطعات مختلف بکار رفته در لوازم خانگی

سلام خسته نباشید استاد
من هم بسته لباسشویی شمارو خریدم هم بسته یخچال تو بسته زیاد به کار با هوش مصنوعی اشاره کردید حقیقتش من باهوش مصنوعی تا حالا کار نکردم چه جوری باید کارکنم سایت خاصی هست اگه راهنمایی کنید ممنون میشم چه جوری باید استفاده کنم از هوش مصنوعی

درود برشما سرچ کنیدpoie.aو اپ چت جی بی تی رو هم میتونید دانلود کنید

اپلیکیشن رو دانلود کردم وصل نمیشه همش ارور میزنه چه جوری باید وصل شد ببخشید ممنون راهنمایی کنید

درود برشما چت جی بی تی قابل نصب و استفاده است ولی باقیشون بخاطر تحریمها تو ایران اجازه نصب نمیده و ارور بخاطر همونه شما با آدرس ایمیلتون مستقیم از سایتی که گفتم میتونید استفاده کنید دقیقا مثل سرچ گوگل هست با مرورگرهای بسیار تخصصی انواع اطلاعات مقاله ها محصولات وب گردی وغیره

ممنون استاد

سایت سئو8 داره اکانت chatgpt را ارائه میده که میتونید از اینجا خرید کنید و یا سرچ کنید خرید اکانت chatgpt

نسخه های قدیمی ترش رایگان هست و قابل اجرا چون تحریم هستیم با فیلترشکن باید انجام بدید کار میکنه

فایلشو دارید اینجا یا تو واتساپ بفرستید جناب جداری ممنون میشم

درود برشما فایل نیست اپلیکیشن هست و دانلودی هست سرچ کنید تو اپ استور یا گوگل پلی میتونید بدون دانلود با فیلتر شکن مستقیم از سایت های مختلف هم استفاده کنید البته بدون دانلود ۱ماه رایگان امکان استفاده بهتون میده

فرمودید نسخه قدیمی اش قابل اجرا هستش با فیلتر شکن من از گوگل پلی دانلود کردم اپلیکیشنو با فیلتر شکن هم قایل دسترسی نیست گفتم شاید شما نسخه قدیمی شو دارید

سلام همکار گرامی
یکسری از سایت ها و اپلیکیشن ها رو ایران فیلتر کرده که شما با استفاده از فیلتر شکن از آنها میتونید استفاده کنید .
ولی بعضی از سایتها و اپلیکیشن ها خودشون ایران و کاربرانی که آیپی های ایران را دارند تحریم کردند پس لذا شما با فیلتر شکن های معمولی نمیتونید به آنها وصل بشید
پس باید از فیلتر شکن هایی استفاده کنید که سرور آنها در خارج از کشور باشند تا هنگام وصل شدن شما به آن سایتها آیپی شما تغییر کرده باشه و مشخص نباشه که شما از داخل ایران قصد استفاده از آنها را دارید .
اميدوارم که براتون مفید باشد .

درود دقیقا همینطوره بنده خودم با سرور آلمان متصل میشم اوکی هست