طبق شکل فقط میشه کنتاکت شماره 1 کنتاکتور را به بریکر وصل کنم و دو کنتاکت دیگر را نمی توانم متصل کنم و نکته اینجاست که وقتی گزینه Align on grid را می زنم هیچ اتفاقی نمی افتد! و موتور را هم فقط می توانم به ترمینال اول و شماره های 5 و 6 بریکر وصل کنم !
سلام وقت بخیر در قسمت سمت چپ صفحه کاری روی صفحه مورد نظر راست کیلیک کرده و در قسمت property عدد گرید رو روی ۱ تنظیم کنید. این اتفاق معمولا زمانی رخ میدهد که هنگام کار گرید ها رو تغییر میدهید. موفق باشی
با سلام، ابتدا باید تمام part number های مورد استفاده را در تب utilities قسمت parts ،قسمت management وارد نرم افزار کنیم سپس آنها را استفاده کنیم. برای ویرایش DT باید روی المان مورد نظر راست کلیک کرده و از قسمت property ویرایش لازم را انجام دهیم. موفق باشی
قبل از اینکه Eplan را نصب کنم آفیس 64 بیت را داشتم اما Net Framwork را ندارم به نظرتون این پیام بدلیل عدم وجود Net Framwork است یا باید ویندوز را عوض کنم ؟
سلام وقتتون بخیر، در نرم افزار eplan زمانی میخوام یک کاورشت بزارم از کادر فرم خارج میشه. طبق صحبت های گفته شده در آموزش Scale مربوطه رو تغییر میدم ولی تاثیری نداره روش دیگه ای برای درست کردن ابعاد فرم هست؟؟