درخواست به اشتراک گذاری کتاب و رفرنس های مربوط به محاسبات قالب تزریق پلاستیک به زبان فارسی

سلام مجدد،کتاب های فارسی و بروز یا انگلیسی اما حتما بروز در رابطه با محاسبات قالب تزریق پلاستیک معرفی کنین.مچکر

سلام به دوست گرامی،
من چند مورد از رفرنس های نسبتا معتبر را خدمتتون معرفی می کنم:

1 پسندیده

[1] Kazmer, D. O. (2016). Injection mold design engineering. Carl Hanser Verlag GmbH Co KG.

[2] Jones, P. (2008). The Mould Design Guide, Smithers Rapra Technology Limited.

[3] Menges, G., Mohren, P., & Michaeli, W. (2001). How to make injection molds, Munich: Hanser.

خیلی سپاسگذارم استاد.ممنون از لطف و توجه شما…استاد با عرض پوزش من دنبال مدل مناسب تمرین برای طراحی قالب خیلی گشتم…منتها موردی که مناسب باشه پیدا نکردم.منبع یا مرجعی برای پیدا کردن مدل مناسب هست؟

سلام دوباره،
در وبسایت Grabcad میتونید نمونه های زیادی برای این کار پیدا کنید.

درود بر شما
ضمن تشکر از آموزش خوب شما. اگر میسر هست فایل ها را ضمیمه بفرمایید سپاسگزاریم
کتاب ها یا یافته نمی شوند یا برای دانلود درخواست هزینه می شود.
با سپاس

سلام به دوست بزرگوارم
ممنون از اظهار لطف شما،
در مورد فایلهای مربوط به قالبها، چون این قطعات واقعی و در حال ساخت یا تولید هستند به سبب محدودیت های رعایت حقوق مشتریان قادر به اشتراک گذاری آنها نیستم.
در مورد کتابها، من ورژن فارسی اونها را در اختیار ندارم. ولی ورژن زبان اصلی موجود هست. چنانچه نیاز شما را برطرف میکنه میتونم فایلهای پی دی اف آنها را به اشتراک بگذارم.
شاد و سلامت باشید.

سلام مجدد
بعد از دیدن ویدیوهای شما و لحن دوستانه و شیوای شما خیلی با شما عجین شدیم و انگار سال هاست شما رو میشناسیم کاش فرصتی میشد که حضورا با شما ملاقات داشته باشیم.
بنده با وجود اینکه تخصصم رشته مهندسی برق هست، اما سال هاست به شدت به این مبحث علاقه داشتم تا بالاخره با شرکت در این دوره عملا وارد این مباحث شدم.
بله استاد منظور بنده فایل های کتاب های زبان اصلی بود خیلی ممنون میشم اگر به اشتراک بگذارید.