سلام آقای مهندس بخاخ
خیلی ممنونم بابت آموزش فوق العاده شما
نقشه ای که در پارت چهارم آموزش از آن استفاده کردین برای مدل کردن پد تقویتی در بسته آموزش نبود
آیا در بسته شما فایلی برای استفاده از دستورات متنی برای ابزارهای اتوکد وجود دارد؟
درود بر شما جناب مهندس اطلاعات لازم برای طراحی پد تقویتی در فایل پیوستی وجود دارد لاکن از طریق واحد پشتیبانی بنده پیگیری میکنم و در صورت لزوم مجدد در اختیار شما قرار خواهم داد .
در خصوص دستورات متنی یک فایل در کانال تلگرام بنده وجود دارد که برای استفاده عموم قرار داده شده است .
Ab95autocad
سلام
خیلی خیلی ممنونم
سلام
اقای مهندس امکانش هست تمرین بیشتر برای تسلط بر اتوکد هم بفرستین؟
من تمام تمرین های بسته شما رو انجام دادم
درود بر شما تصاویر بیشتر و مرتبط با موضوع پکیج در کانال تلگرام بنده برایتان قرار داده شده است .
Ab95autocad
سلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب آقای مهندس بخاخ گرامی و گرانقدر.
ابتدا تشکر میکنم بابت آموزش بسیار مفید و کاربردی شما، البته شاید اگر جلسات آخر یک مقدار با جزییات بیشتر آموزش داده میشد مقداری کاربردی تر میشد ولی در کل بسیار کاربردی و مفید بود و توضیحات شما بسیار قابل درک بودش، به همین منظور نهایت تشکر و قدردانی را از شما دارم. موضوعی که میخواستم خدمت شما بیان کنم، در مورد فایلی بود که محبت کردید برای بچها تهیه کرده بودید، شامل یک سری تمارین، منابع، نقشه و غیره. میخواستم خدمتتان عرض کنم که دو نقشه ای که در جلسات پنج و شش فصل آخر تدریس میکردید در فایل مربوطه وجود ندارد، از سه نقشه کلی در پروژه های که فرمودید انجام دادید، فقط یک نقشه در فایل مربوط به نازل وجود داشت و دو نقشه دیگر وجود نداشت (آن نقشه ای که هنگام آموزش drawing body، با آن گریزی داشتید و اسامی مربوط به پارت لیست را از آن طریق وارد جدول میکردیم). اگر مقدور هست ممنون و سپاسگزار شما هستیم اگر این دو نقشه را در اختیار ما بگذارید.
بسیار بسیار از لطف شما سپاسگزارم.
درود بر شما مهندس عزیز .
تشکر میکنم از اینکه با دقت مطالب را دنبال نمودید و سوالات خود را مطرح کردید . حتما با واحد پشتیبانی مجموعه نماتک بررسی لازم فایلهای پیوست انجام خواهد شد تا در اختیار شما قرار گیرد .