و به علت این که مدتی در انبار افتاده بوده علت خرابی را یادشون رفته، بنده هم تست های اولیه را از ترمینال های قدرت انجام دادم، تست دیودی آی جی بی تی ها خوب بود و سالم بودند ولی تست دیودی پل دیود، سه تا دیود بالا اوکی بود ولی سه تا دیود پایین یکی از ترمینال ها عدد ۰٫۵ را نشون میداد و اون دو تا ترمینال دیگه یعنی ترمینال S, T هیچ عددی نشون نمیداد.
بنده پیچ ها را باز کردم تا به ماژول پل دیود دسترسی پیدا کنم و ناگهان سه تا ماژول دیدم که در عکس مشخص است ، ذهنیت من از پل دیود یک ماژول دیگه ای بود.
به هر حال یکی از ماژول ها را در آوردم و کد اون را سرچ کردم و اسم ماژول دیودـ تریستور بالا اومد.(عکس ماژول در زیر)
همان طور که از نقشه ماژول که روی خود ماژول است مشخص است تست دیودی گرفتم و هر سه ماژول پایه های ۱ و ۳ دیود را نمایش داد ولی بین پایه های ۱ و ۲ ماژول یک تریستور است این تریستور را در کلیپ زیر تست کردم آیا تست درست است؟
استاد این هم یک تست دیگه
آیا میتوان با استناد بر این دو کلیپ و دو تست نتیجه گیری کرد که ماژول سوخته است؟
سلام مهندس
وقت به خیر
روش تست اولی شما تقریبا درسته ولی تو دوره هم
گفتم که بهترین روش روشن کردن با لامپ هست که جریان کامل کشیده بشه جریان لامپ کشیده شده هم باید به اندازه کافی باشه از لامپ ماشین استفاده کنید.
سلام استاد ، تو کدوم جلسه گفتین تست لامپ تریستور را.
من هر چه گشتم پیدا نکردم ، داخل جلسه سوم یک اشاره مختصری راجع به تریستور کردین ولی روش تست را نگفتین، امکانش هست بفرمایید تو کدوم جلسه است و یا بگین چجوری باید تست کنم ممنون.
۲ـ و این که میشود با همون روش تست اول که فرمودین درسته ، استناد کرد که تریستور سوخته؟
سلام بین آند تریستور یک لامپ ماشین سری کنید
و به ولتاژ مثبت وصل کنید
کاتد تریستور رو هم یه ولتاژ منفی وصل کنید ولتاژ اعمالی هم حدود ۱۴ ولت باشه
بعد با یه پتانسیومتری حدود ۵ کیلو یه سر به گیت و سر دیگه به ولتاژ مثبت ۱۴ وصل باشه
حالا آنقدر مقاومت رو کم کنید تا تریستور روشن بشه و اگر مقاومت رو از گیت جدا کردید همچنان روشن بماند.