خطوط مشترک - CLC

سلام جناب حقی
من قطعات با ابعاد و شکل های مختلف و به تعداد زیاد داریم، من میخوام به عنوان مثال داخل یک ورق 10 میل 5 نوع قطعه مختلف چیدمان کنم و این قطعات اول اینکه در جاهایی که امکان داره به هم وصل بشن و خطوط مشترک تشکیل بده که یک بار برش بخوره. دوم اینکه اگر من 5 نوع قطعه مختلف داخل این شیت ورق دارم هر 5 نوع قطعه مختلف حالا به هر تعدادی که هستن به هم وصل بشن و خطوط مشترک داشته باشن. سوم اینکه بیشتر مواقع من تعداد قطعاتی که میخوام داخل یک ورق چیدمان کنم از لحاظ شکل با هم متفاوت هستن و تعداد هر کدام هم 1 عدد یا بعضأ 2 تا 3 عدد متفاوت میباشد و من چطوری میتونم اینها را به صورت دستی یا هر روش دیگری به هم وصل کنم که خط مشترک تشکیل بده و یک بار برش بخوره.
بعضی مواقع هست چون اتومات خوب چیدمان نمیشه من میخوام اون قسمت هایی که خودم تشخیص میدم چیدمان کنم که خطوط مشترک تشکیل بده و برش بخوره.
نکته: مشکل اصلی ما در خطوط مشترک هست که ما نیاز داریم هر نوع قطعه ای با شکل های مختلف و به صورت دستی و اتومات بتونیم چیدمان کنیم که زمان و طول خط برش کم کنیم
ممنون میشم همکاری های لازمه را در این خصوص مبذول فرمائید.

سلام جناب محمدزاده
ظاهرا شما درباره همین موضوع یک سوال دیگر هم مطرح کرده بودید که مهندس حقی پاسخ دادند موردی رو تست بفرمایید و در صورت رفع نشدن مشکل فایلی که ایشون درخواست کردن رو براشون ارسال کنید تا بتونن این مسئله رو بررسی کنند که در لینک زیر این پاسخ ها درج شده

سلام خسته نباشید
من سوالم در قالب عکس که به پیوست هست دوباره مطرح میکنم، انشالاه که منظور من متوجه بشین و به جواب برسیم
عکس 1: همون چیدمانی هست که ما میخوایم انجام بدیم، سوال: چطوری ما میتونیم اشکال مختلف به این روش به هم اتصال بدیم که خطوط مشترک داشته باشیم؟
عکس2: عکس شماره 2 نیز همان چیدمانی هست که ما مد نظرمون میباشد.
سوال کلی: طریقه چیدمان یا همان اتصال ورق های متفاوت به یکدیگر جهت ایجاد خطوط مشترک؟
عکس شماره 3: طریقه ایجاد اتصال بین ورقها؟ چطوری این فرمان برای انواع قطعات انجام بدیم؟
Pic1
Pic2
Pic3

سلام جناب محمدزاده
مهندس حقی پاسخ سوال شما رو در قالب یک فایل ویدیویی آماده کردند که به علت اینکه ویدیو حدود 25 دقیقه هست امکان ارسالش در فروم فراهم نیست.
لطف کنید در چت آنلاین سایت به همکاران بخش پشتیبانی پیام بدهید تا لینک دریافت این ویدیو رو خدمتتون ارسال کنن
موید باشید