خطوط مشترک در پرونست

سلام خسته نباشید
ممنون از ارسال ویدئو جهت حل مسئله.
من این روش ها که توضیح دادین قبلا هم انجام دادم ولی روشی که من مد نظرم هست و میخوام برای برش یک قطعه مربع شکل با تعداد بالا انجام دهم اینطوری نیست چون تعداد نقطه شروع آنها زیاد هست و با برش اولین طول، ورق جدا میشه و مد نظر ما نیست.
من یک کلیپ از مثالی که میخوام اینجوری برش پله ای بزنم براتون میفرستم و شما لطف کنید که داخل پرونست 2019 چطوری انجام میشه؟
سوال دیگه اینه که من میخوام خودم انتخاب کنم که اول کدوم مربع و همینطور ترتیب مربع ها برای برش کدوم باشه؟
من نمیخوام خطوط انتخاب کنم میخوابم اگر 50 مربع دارم خودم ترتیب مشخص کنم که با این روش شما امکان پذیر نیست چون خطوط طولی و عرضی انتخاب میکنه
داخل کلیپ براتون نمونه ارسال میکنم

نکته: من میخوام قطعات مختلف با ابعاد و شکل متفاوت به هم وصل کنم
مثل شکلی که داخل بسته آموزشی گذاشتین
روش اون چه طوری انجام شده؟
Capture

نتیجه: الان من دو تا سوال دارم

1. طریقه برش پله ای داخل پرونست 2019 چطوری انجام میشه؟ مثل کلیپی که فرستادم
  2. طریقه چیدمان قطعات مختلف که عکس آن در قسمت بالا فرستادم، چطوری همه میتونیم به هم وصل کنیم؟ همین به عنوان نمونه یه فیلم برام بفرستین

سلام آقای محمد زاده
چه خوب که تمام جوابهایی که من دادم رو شما خودتون بلد بودید و قبلا کار کردین.
همانطور که میدونید این نرم افزارها بسیار گسترده هستند و امکان تشریح همه مواردشان در بسته های آموزشی نیست . بقیه موارد را بهتر است خودتان مشابه همان موارد جستجو کنید

سلام خسته نباشید، شما لطف دارین
اگه یه ویدئو از طریقه چیدمان این قطعات که داخل بسته آموزشی بود برام بفرستین ممنون میشم.
چون با همین طریقه چیدمان هم خیلی بهمون کمک میکنه.
از این سه تا تصویر برام فیلم آموزشی بفرستین.[
Capture
Capture1
Capture2
](https://)

جناب مهندس حقی لطفأ همین سه چیدمان با همین فورمت که داخل بسته آموزشی هست، فیلمش نیاز دارم
ممنون از لطفتون

سلام همراه گرامی
ویدیوهایی که مهندس حقی لطف کردن آماده کردن رو در ادامه برای شما ارسال می کنم.
امیدواریم که با این ویدیوها و توضیحات تکمیلی مشکل شما هم کاملا رفع بشه.