خطا در نصب پلتفرم io در اتم

سلام مهندس
وقت بخیر
موقع نصب platformio این ارور رو میگیرم… چیکار باید بکنم؟

cannot read property 'getreferencetarget' of null

درواقع پکیج رو پیدا میکنه؛ اما موقع نصب این خطا رو میده…
از جستوجو هایی که کردم هم نتیجه ای نگرفتم…

سلام دوست عزیز، آیا روی یک سیستم دیگه هم تست کردید؟ نتیجه همین بوده؟
به نظر میاد که مشکل از خود نرم افزار اتم و یا بسته ای که دانلود کردید هست.
نرم افزار اتم رو به روز رسانی کنید و مجددا امتحان کنید

سلام مجدد مهندس
وقتتون بخیر
بله خیلی تلاش کردم ولی متاسفانه موفق نشدم :sweat_smile: :brown_heart:

همونطور که توو آموزش ها هم اشاره کرده بودید از طریق آردوینو هم میشه nodemcu رو راه انداخت و الآن دارم با کمک آموزش های این سایت کار رو میبرم جلو…

فقط مهندس گفته بودید واس پروژه نهایی که قراره برسه به دست مشتری ، نمی تونیم از توابع و کتابخونه های آردوینو استفاده کنیم … به خاطر سنگینی کتابخونه ها و احیانا باگ هایی که ممکن هست داشته باشه… گفتید راهکار درست و اصولیش این هست که با c نوشته بشه…

می تونم ازتون بخوام واس اینکه درست و اصولی همین ارتباطات شبکه و iot رو بتونیم پیاده سازی کنیم با c راهنمایی مون کنید؟ اگر منبعی سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید… یا اینکه بی زحمت بگید که چی سرچ کنیم تا منابع رو پیدا کنیم …

سلام دوست عزیز، البته کتابخانه های خیلی خوبی برای آردوینو هم وجود دارن و باید به سازنده کتابخانه و سایتشون یا اکانت گیت هابشون مراجعه کنید تا مطمئن بشید که کتابخانه خوبی هست و مشکلی نداره.
ولی به طور کلی استفاده از کتابخانه های C و یا C++ بیشتر پیشنهاد میشه و باید در اینترنت کتابخانه ها و مثال های مرتبط رو بگردید و پیدا کنید.
برای مثال، یکی از چیپ های خیلی خوب برای اینترنت اشیا چیپ ESP32 هست که اگر به سایتشون سر بزنید، میبینید که هم میشه با بوت لودر آردوینو ازش استفاده کرد و هم میتونید از ESPIDF استفاده کنید که خودشون ارائه دادن برای اینکه با C و C++ در لول خود سخت افزار کد بزنید و دسترسی دارید به هسته های میکرو و غیره.
جمع بندی اینکه برای هر میکرویی که استفاده می کنید باید بگردید و کتابخانه ها و منابع خوب اون رو در اینترنت یا سایت سازنده پیدا کنید.

سلام مهندس
ممنونم از راهنمایی تون :pray: