سلام استاد جداری ضمن تشکر از آموزش های بسیار عالی که دادید من 3دوره تعمیر لوازم خانگی خریدم وسایل ریز ،لباسشویی،یخچال،الام میخوام دوره سیم پیچی رو بخرم چون تو این دوره های که خریدم اکثرا سروکارم از موتور ه، میخوام بدونم این دوره تناسبی با دوره های که خریدم داره و میشه باهم کار کرد یا اینکه تخصص جداگانه ست تو بازار که میبینم تا الان ندیدم کسی همه این شغل هارو باهم کار کنه اکثرا کسی که سیم پیچی میکنه فقط همین کار داره
درود برشما بله تناسب داره من خودم همه اینکارها رو به اضافه سیم پیچی تو کارگاهم انجام میدم تمام لوازم خانگی ها هم دارای الکتروموتور هستند خیلی کمکتون میکنه
عرض سلام خسته نباشید خدمت استاد جداری
استاد یه سوالی که برای بنده پیش امده این است که آپدیت جدید که قرار به بسته اضافه بشه شامل چه مواردی است
چون بند وقتی بسته آموزشی رو مشاهد کردم بیشتر مانور این بسته بر روی موتور های کوچک و توان پایین بوده
سوالی که بنده از استاد داشتم این است که آیا در آپدیت جدید موتور های صنعتی یا کیلو وات بالا گفته شده است
یا مثال در آینده آپدیت های جدید دیگری به بسته اضافه خواهد شد که شامل موتور های صنعتی باشد
درود بزرگوار تمرکز بنده هم روی موتورهای توان بالا هستش آپدیت جدید ۳۰کیلو وات دالاندر وینچ هست حدود۲۰ساعت اضافه خواهد شد به زودی متاسفانه در حال ظبط ۵۰کیلو وات بودیم که جنگ شد و امکان نگهداری موتور و ادامه ظبط نبود و با عجله کار تمام و تحویل شد و تصویر برداری ناقص موند که بعیده به دوره اضافه بشه