جریان متناوب

سلام جناب مرادی
در بخش مبانی برق درباره تولید جریان متناوب توضیح دادید و آزمایشی رو هم انجام دادید یه موضوعی رو که متوجه نشدم این بود .
طبق آزمایشی که انجام دادید ابتدا سیم پیچ بوبین رو موازی با میدان مغناطیسی قرار دادید که جریان عبور نمی کرد و بعد از حرکت با توجه به اینکه شار مغناطیسی افزایش پیداکرد و طبق قانون لنز با افزایش شار مغناطیسی جریان طوری در پیچه جاری میشه که میدان مغناطیسی خلاف جهت میدان مغناطیسی استاتور باشه .جریان تولید شد و تا ۹۰درجه گردش این تولید افزایشی ادامه داشت .
حالا سوال من اینه که از ۹۰درجه که رد میشه با توجه به اینکه شار مغناطیسی کاهش پیدا می‌کنه و طبق قانون لنز
بوبین میاد، میدانی موافق با میدان مغناطیسی می سازه و در نتیجه جهت جریان در ۹۰درجه تغییر می‌کنه و تا ۱۸۰ که این تغییرجریان ادامه داره و کاهشی هم هست .
از ۱۸۰شارافزایشی میشه و در۱۸۰باز هم تغییر جهت و دوباره از ۲۷۰جریان تغییر جهت میده به دلیل تغییر شارتا ۳۶۰که روند کاهشی ادامه پیدا می کنه و به صفر میرسه و ادامه.
اون چیزی که من متوجه شدم اینه ولی در نمودار سینوسی جریان از۰تا۹۰افزایشی از ۹۰تا ۱۸۰کاهشی بدون تغییر جهت. از ۱۸۰تغییر جهت و شار افزایشی تا۲۷۰و از ۲۷۰تغییر جهت وکاهش جریان به دلیل کاهش شار تا۳۶۰.
ممنون میشم برام توضیح بدید و متوجهم کنید .
باتشکر