جدیدترین ورژن MagiCAD

با عرض سلام و وقت بخیر
آخرین ورژن MagiCAD که به طور رایگان بشه ازش استفاده کرد چه ورژنی هست و از کجا میشه دانلود کرد؟
من از ابتدای آموزش با Revit2025 کار کردم و نتونستم براش MagiCAD مناسبی پیدا کنم، لطفا راهنمایی بفرمایید.

سلام
من تا ورژن 2022 که در سایتهای مختلف به اشتراک گذاشته شده دیدم. خودم از سایت سافت 98 استفاده کردم.
یک نکته کلیدی در مورد اکثر پلاگینها وجود دارد این است که بدلایل مختلف معمولا با چند سال تاخیر قفل شکسته آنها وارد اشتراک گذاری رایگان میشود و مثل خود نرم افزار نیست که شرکت های بزرگ قفل آنها را باز کرده و در دسترس باشند.
برای همین موضوع در آموزش بیان گردیده است که بدلیل برطرف نمودن عیوب نرم افزار قفل شکسته و همچنین دسترسی به پلاگینها از نرم افزار با چند ورژن عقب تر استفاده میکنیم البته دلیل اصلی تر شاید به اشتراک گذاری راحت فایل ترسیمی باشد زیرا شما که با رویت 2025 کار میکنید نمیتوانید فایل ترسیمی خود را به من جهت بررسی که با رویت 2022 کار میکنم به اشتراک بگذارید ولی من که با رویت 2022 کار میکنم میتوانم فایل ترسیمی را به شما که ورژن بالاتر دارید بدهم و شما آن را در سیستم خود باز نمایید و استفاده کنید ( کاملا برعکس اتوکد که قابلیت سیو با ورژن پایین تر دارد)

1 پسندیده