@Beykaee#7045
سلام و وقت بخیر
ممنون اقای مهندس از اشاره به این موضوع این اشتباه از سمت من بوده، w اول مخفف weldable هست. من این قسمت رو اشتباه گفتم. در خصوص a815 هم در دمای بالا استفاده میشه و از اون جها من منظورم high temp بوده
سعی میکنم این مورد رو در بسته اصلاح کنم
سلام و ارادت
آقای دکتر
من در مورد متریال wrought توضیحاتتون رون رو شنیدم.
مخصوصا اون قسمتی که در مورد wcb و wpb گفتید.
اما اونچه که از قبل میدونستم این بود که wrought در مقابل مفهوم cast قرار میگیره و این منو گیج کرده.
دوم اینکه مفهوم wrought در b16.9 به صورت دیگری گفته شده که اقلامی رو شامل میشه که از پایپ و تیوب و پلیت ساخته شدند و این کمی با توضیحات شما مغایر بود.
سومین مورد اینکه متریال هایی که از نظر b16.9متریال wrought بودن و شما اسپک اون ها رو نوشتید و مثلا a420 رو ltcs و a815 رو htcs بیان کردید در حقیقت در خود b16.9 در بخش ۵ که اونها رو نوشته چیزهای دیگری هستن.
ممنون میشم شفاف سازی بفرمایید.
بی نهایت ممنون از شفاف سازی .
فقط یک نکته ای که برام سوال مونده اون a216 gr wcb هستش که فرمودید یعنی wrought cast gr.b میخواستم ببینم الان این ماده (که در واقع کست هست ) چرا در نامگذاریش wrought هم اومده؟ (با توجه به تقابل دو مفهوم wrought و cast)
در پیوست هم استاندارد a815 رو قرار دادم که در عنوان اون به فولاد های ضد زنگ اشاره شده و میخواستم ببینم htcs ای که شما اشاره کردید برای این استاندارد آیا مغایرتی با عنوان استاندارد نداره؟
@Beykaee#7045
@Beykaee#6982
با سلام و احترام
در واقع در خصوص product فرم متریال ها ما دو دسته مشخص داریم، اول اینکه یا متریال cast هست یا اینکه wrought. در خصوص متریال کار شده تمامی روشهای ساخت و کارکردنی که بروی ماده قایل انجام هست را کار شده می نامند. دقیقا همین تعریفی که شما از asme b16.9 ارایه دادید درست هست.
یعنی تمام اتصالاتیکهاز لوله یا ورق یا تیوب ساخته میشن وساختار اونها کاملا شکسته نمیشه جز متزیال های کار شده قرار میگیرند.
در واقع اگر کاملا ساختار شکسته بشه شما به متریال کست دست پیدا میکنید. هر دو این روشها product form یا شکل نهایی محصول هستند
من هم تا جایی که بخاطرمهست متریال ها کار شده و ریخته گری رو در برابر هم قرار دادم و توضیح دادم
برای جمع بندی عرض میکنم که هر اتصالی که از لوله، تیوب و … بصورت کارشده ساخته بشه که میتونه این کار فورجینگ، ماشینکاری و … باشه wrought میشه
در خصوص a420
آقای دکتر سلام
ممنون از شفاف سازی شما.
خیلی ممنون از وقتی که میذارین.