توان کمپرسور wj9510ek

با سلام .کمپرسور کالترون با شماره wj9510ek
چند اسب است .یک یا سه چهارم.بنده کاتالوگ محصولات کالترون را دانلود کردم و توان بر حسب وات و بی تی یو درفرکانس ۵۰ هرتز نوشته شده است.در پایین کاتالوگ فرمول تبدیل وات ب اسب بخار نوشته شده است با این تفاوت ک گفته در فرکانس ۶۰ هرتز.با این حال بنده با فرمول 1اسب ب دست آوردم ولی شک دارم

درود برشما دانش پذیران عزیز امیدوارم در این وضعیت جنگی کشور همه هموطنانمون در صحت و سلامتی باشند توان کمپرسور ها در فرکانس۶۰ هرتز بالاتر هست و معمولا توان با فرکانس مصرف تعیین میشود قبلا هم تو دوره کتاب اطلاعات کمپرسورها معرفی شده که میتونید بدون دانلود مستقیم به اطلاعات نحوه راه اندازی حجم روغن و توان دسترسی داشته باشید کمپرسور شما با کد مذبور یک اسب هستش اگر از برند دیگری برای جایگزینی استفاده میکنید حتما به حجم جابجایی مبرد دقت کنید

بنده میخواهم از کمپرسور یک اسب امبراکو استفاده کنم.نظر ب اینکه گاز قبلی ۲۲ بوده و الان چیز دیگر آیا باید لوله مویین را عوض کنم؟فروشنده میگه باید لوله مویین هم عوض بشود؟
در مورد کتاب کمپرسورها هم من نمیدونم چجوری تهیش کنم.لطفا راهنمایی کنید

درود برشما بزرگوار بله مبرد تعویض بشه مویی هم باید عوض بشه الان۴۰۴هستند اکثرا ببینید زیر صفر هست یا بالاصفر مویی رو تعویض کنید کتاب کمپرسور هم تو فایلهای ضمیمه اگر دانلود کنید هست