تناقض در فرمولLRA

با عرض سلام.بر روی یک کمپرسور یک اسب تکامسه LRA=36حک شده بود.با استفاده از فرمول های مربوط به LRAجریان مجاز در حالت با بار باید 3.96میشد.ولی ب محض روشن کردن کمپرسور در حالت بی بار جریان برابر با 5.5بود ودرحالت با بار برابر با 6.5شد و کمپرسور بدون مشکل عملیات سرما سازی را انجام داد.این تناقض بین فرمول و واقعی ناشی از چیست

درود بر شما دوست عزیز
با در نظر گرفتن این عوامل، مقدار مشاهده‌شده‌ی جریان (6.5 آمپر در بار و 5.5 آمپر در بی‌باری) می‌تواند ناشی از افت ولتاژ، عملکرد خازن‌ها، شرایط واقعی کمپرسور، یا ویژگی‌های مدار تغذیه باشد.
برای اطمینان، بهتر است ولتاژ تغذیه، عملکرد خازن‌ها، و دقت ابزار اندازه‌گیری بررسی شود.
موفق باشید

1 پسندیده

من مبتدی هستم استاد اما فکر میکنم علاوه بر چیزایی که گفتین زیادی مبرد هم تاثیر داشته باشه

دستگاهی که کمپرسور برای آن انتخاب شده چیست و آیا متناسب با ظرفیت سرمایی آن انتخاب شده
زیاد بودن مبرد هم بی تاثیر نیست بشرط اینکه ظرفیت کمپرسور کمتر از ظرفیت دستگاه نباشد

درود برشما بزرگوار عکس برچسب مشخصات کمپرسور رو بفرستید و بفرمائید کمپرسور روی چه دستگاهی نصب هست

دستگاه بر روی یخچال قصابی سه در نصب است

سلام و درود بر اساتید محترم روستایی هستم آیا ممکنه این جریان اضافه به خاطر مصرف کننده های دیگه مثل فن و لامپ یخچال باشه

درود برشما اگر طبق آموزشها به اپ یا سایت یا نرم افزار کول سلکتور مراجعه کنید متوجه میشید که بخاطر عدم استاندارد بودن انتخاب کندانسور یا اواپراتور و طول و قطر اکسپنشن هست در یخچالهای فروشگاهی داخل ایران اکثرا این موارد رعایت نمیشه برای رسیدن به دمای متناظر طول لوله مویی رو کم یا زیاد میکنند که روی جریان کشی موتور بی تاثیر نیست اقای روستایی روشنایی کابین و فن ربطی به جریانکشی موتور نداره فقط افت ولتاژ برق ورودی میتونه تاثیر بزاره

1 پسندیده