سلام جناب استاد آیا امکان تعمیر موتور جارو برقی فیلیپس با پروانه پرسی (ساخت اسلوونی) وجود دارد.
درود معمولا کسی تعمیر نمیکنه ولی بنده انجام میدم مشکلتون چیه باز کردنش؟
سلام چطوری باز میشه استاد جداری؟
سلام استاد جداری
موتور جارو فیلیپس چون پروانه اش پری شده روی شفت موتور قابل خارج شدن نیست .اگر بخواهیم بالبرینگ های موتور را تعویض کنیم باید پروانه خارج شود.شما در جریان هستید که قاب سر آرمیچر مانع از استفاده از پرس یا پولی کشه است.ضمنا پروانه بشدت با شفت درگیر است.من 2 عدد موتور را به طرق مختلف خواستم پروانه را خارج کنم خراب کردم ولی امکان خارج کردن پروانه از روی ارمیچر وجود نداشت حتی کنس شکسته پروانه هم از روی ارمیچر خارج نمیشد.ایا راهی برای تعویض بالبریگ ها وجود دارد به شکلی که پروانه سالم خارج و بعدا نصب بشود؟ تشکر از اینکه راهنمایی کنید.
ضمنا قبلا من پروانه های روی موتور جارو ااگ که پرس شده بود خارج و تعویض میکردم حتی بوش عقبشون را تعویض را بالبرینگی میکردم ام موتور فیلیپس اجازه این کار را نمیده.اگر موتور جارو فابریک فیلیپس تعمیر بشه فکر کنم خیلی بهتر از موتور های چینی توی بازار است…
باز کردنش مشکلی نیست ولی فقط بالبرینگ عقب و زغالها و اتصالات بالشتک ها را میتوان رفع عیب کرد… مشکل بالبرینگ زیر پروانه است که نمیشه تعویض بشه…
درود اول قاب باکالیتی سفید رنگ بالا رو توسط سمبه پین درآر به آرامی و مساوی ۴طرف ضربه میزنیم پوسته از آرمیچر جدا میشه ارمیچر رو روی گیره محکم بسته و با سمبه نوک تیز به واشر پرسی پروانه دورتادور ۴تا سمبه میزنیم تا چسب لاکتایک کارخونه ول کنه بعد با یک دستمال دور پروانه میزارین و به جهت ساعتگرد و برعکس نیم دور نیم دور چرخانده روبه بالا میکشیم پروانه خارج و دسترسی به بلبرینگ پایین هست بعد تعویض پروانه رو سرجای خودش گذاشته و بعد از اطمینان به در گیر نبودنش به جایی چسب ۵۴۲لایکتایک یا همون فیکس کننده فلز به فلز میزنیم از چسب قطره ای ژاپنی سفید رنگ ها هم میتونید استفاده کنید همون که تو آموزشها ازش استفاده شده
تشکر استاد …انجام میدم اگر مشکلی پیش ااومد مجددا اعلام میکنم.پیشا پیش سال نو مبارک امیدوارم سالی پر ابرکت و سلامتی با خانواده گرامیتان داشه باشد…
یه سوال دیگه اینکه چطور میتوان بدون خراب شدن پیچ درب مخزن آب بخار شو ها مثل کارچر و غیره که مدتها باز نشده و جرم گرفته و باز نمیشود را باز کرد؟
درود برشما در صورت رسوب شدید این امکان نیست و فقط با تخریب پلاستیک درب باز میشود