سلام استاد یک درایو امروز ۴ کیلو وات دستم رسیده، تست های اولیه را انجام دادم و متوجه شدم آی جی بی تی ها و پل دیود سالم هستند .
درایو را به برق زدم و در همان ابتدا خطای UV1 را نشان داد ، من هم کاتالوگ دستگاه را پیدا کردم و خطای مربوط را پیدا کردم که نوشته بود main circuit low voltage ( عبارت کامل خطا در عکس مشخص است.
حدس زدم کمبود ولتاژ به سبب خرابی خازن های قدرت است. بدین منظور بر روی ترمینال ها قطب مثبت و منفی را اندازه گیری کردم و ۵۶۰ ولت را نشون میداد که فکر کنم خوب باشه.
استاد دیگه کجا را باید بررسی کنم؟
همچنین تمام خازن های قدرت و بقیه خازن های الکترولیت روی برد پاور مثل خازن های قسمت تغذیه را نیز خارج کردم و تست کردم و مشکلی نداشتند هم از لحاظ ظرفیت و هم مقاومت داخلی
سلام
وقت به خیر
اول اینکه ظرفیت خازن رو اندازه گرفتید؟
و در صورت سالم بودن خازن ها مسیر فیدبک ولتاژ رو چک کنید.
و نکته آخر اینکه ولتاژ سه فاز به ورودی دادید ؟یا با ترانس این کارو کردید.
سلام استاد این سوکت که در عکس مشخص هست را برداشتم و یک سوختگی شدید در ناحیه مشخص شده دیدم.
متاسفانه برد سه لایه هست ، سوختگی را تراشیدن و به ترک های مس رسیدم، تلاشم را کردم و آسیب ها را برطرف کردم و مسیر ها را با سیم روی کار وصل کردم.
رفتم برای تست و با روشن کردن دستگاه جرقه و دود از این ناحیه بلند شد، حالا دوباره باید باز کنم و بررسی کنم.
استاد اگر نکته ای هست بفرمایید.
سلام جناب مهندس ، اون قسمت را دوباره سیاهی ها را تراشیدم و دوباره مسیر را اصلاح کردم، دوباره دستگاه را به برق زدم و دوباره از همون قسمت شروع به جرقه شدید و دود کرد، انکار مشکل از جای دیگه ای هست که باعث میشه دوباره بسوزه.
استاد دیتاشیت ماژول آی جی بی تی را سرچ کردم تا بدونم کدام پایه آی جی بی تی به این قسمت از سوکت که سوخته وصل شده( عکس دیتاشیت را ضمیمه کردم.)
استاد ممکنه خود ماژول آی جی بی تی مشکل داشته باشه که باعث سوختگی این ناحیه بشه