این اعداد با سرچ توی اینترنت پیدا می شن ولی در نهایت این شما هستید که محصول رو دارید می سازید و این اعداد رو می تونید به راحتی با تجربه و خطا بدست بیارید.
اهان.ممنون استاد.من 25 هرتز رو هم امتحان کردم دیدم نور بازم لختی داره.حالا یه سرچی میزنم ببینم بهترین اعداد چیان.لطف کردید
یک نکته دیگه هم اینکه لامپ های led داخل بازار هم در حال روشن و خاموش شدن با فرکانس زیاد هستن. درسته که از یک فرکانس بیشتر دیگه چشم توانایی دیدن چشمک های نور رو نداره و نور رو روشن میبینه ولی اگه فرکانس کم باشه، شما ناخودآگاه زیر اون نور کلافه میشید و شاید سردرد بگیرید حتی. برای همین اگه نوری که دارید تولید می کنید، قراره یک محیط رو روشن کنه، حتما تحقیق کنید و اعداد درستی رو انتخاب کنید که محصولتون با کیفیت باشه.
pwm بین ولتاژ 0 و vcc میکرو نوسان می کنه. وقتی فرکانس رو تغییر می دید، باید ولتاژ متوسطی که به led میرسه، به حدنصاب اون led برسه تا روشن بشه. پس باید سعی کنید duty cycle رو جوری انتخاب کنید تا به حدنصاب برسه.
تشکر.اون پایه هم oc بود.من t0 اشتباها گفتم.مقدار متوسط یه pwm با دامنه 5 ولت و duty cycle پنجاه درصد میشه حدودا 3.5 ولت که مقدار خوبیه؟همچنین مهندس فرکانس باید 50 هرتز باشه که لختی نور ال ای دی از بین نره.مثلا اگه 25 هرتز باشه خاموش و روشن شدن ال ای دی رو میشه دید.درسته؟
مهندس معین میشه بفرمایید دامنه pwm خروجی که با مد های مخلتف تایمر کانتر میسازیم چند ولته؟من فرکانس رو به قدر کافی کم کردم و led رو به پین T0 وصل کردم و این بیت خروجی هم بود.ولی led روشن نشد.در این حالت باید دامنه pwm بیش از 3 ولت باشه یا مقدارمتوسطش مقداری باشه که led رو روشن کنه.ممنون