به هم ریختن کدهای cnc

من این کدها رو با پرونست برای cncشرکت که کنترلر ان رادونیکس هست خریدم.اگه برنامه رو بچرخونیم، در کدهای G02و G03اشکال پیش میاد مطابق با تصاویری که مشاهده میکنیدوچاره کار چیه؟

سلام آقای مسعودی
سوالتون شفاف نیست .
شما در پرونست قطعه رو چیدمان کردین . بعد برش زدین و خروجی G کد گرفتین و فایل رو بردین روی رادونیکس و اونجا با دستورهای رادونیکس قطعه رو چرخوندین ؟
یا در پرونست خروجی DXF گرفتین و فایل DXF رو بردین روی رادونیکس و اونجا چرخوندین؟
یا
در پرونست قطعه رو چرخوندین و با این مشکل مواجه شدین ؟
در دو حالت 1 و 2 مشکل رو در رادونیکس جستجو کنید
در حالت 3 مشکل مربوط به پرونسته .
صورت مساله رو واضح تر بیان کنید که بتونم کمک کنم

ضمنا منظورتون از این جمله چیست ؟
من این کدها رو با پرونست برای cncشرکت که کنترلر ان رادونیکس هست خریدم
فایل G کدی که خروجی گرفتین رو بفرستین

چیدمان رو انجام دادم.Gکد گرفتم.وقتی با رادونیکس importمیکنم مشکلی نداره.اما اگه مثلا 90درجه با سیستم دستگاه برش بچرخونم،این مشکل پیش میاد.در تصویر اول import کردم که مشکلی نداره.در تصویر دوم 90درجه rotate کردم این مشکل پیش اومده.

سلام آقای مسعودی ببخشید بابت تاخیر در پاسخ
بذارید بطور کامل موضوع رو بررسی کنیم چون سوال شما کمی مبهمه
من بر اساس سوال شما که گفتید در پرونست G کد میگیرید و به رادونیکس ارسال می کنید این توضیحات رو میدم
شما وقتی فایل G کد رو به سیستم کنترل ارسال می کنید در حقیقت تعدادی مختصات نقاط (نسبت به نقطه صفری که انتخاب کردید ) و تعدادی میان یابی (خطی یا دایره ای G0/G1/G2/G3) برای کنترلر میفرستید
کنترلر مثلا رادونیکس شما نقطه صفر قطعه(ورق) رو نسبت به نقطه صفر ماشین پیدا می کنه (بطور استاندارد G54…G57) و از اون به بعد اون نقاط ذکر شده در بالا بر اساس میان یابی تعریف شده روی محور های X,Y طی می کنه
اگر اینجا شما مشکلی مشاهده می کنید ممکنه بعلت های زیر باشه
1- محورهای انتخاب شده در پرونست با محورهای ماشین شما مطابقت نداره - به پرونست برگردین و اصلاح کنید یا پست پروسسورتون رو چک کنید
2- انتقال نقطه صفر رو در رادونیکس درست تعریف نکردید
اما اگر این فایل درست کار می کنه و شما در رادونیکس دستگاه مختصاتتون رو چرخوندید و مشکل ایجاد شده این ربطی به پرونست نداره چون شما ارتباط تون با پرونست قطع شده و دارید در محیط رادونیکس تغییرات ایجاد می کنید
سیستم رادونیکس داره اون دستورها رو در یک هندسه جدیدی اجرا می کنه
در اینجا باید در رادونیکس دنبال مشکلتون بگردین
موفق باشید