به اشتراک گذاری کتاب مهندس شهبازی و جزوه انطباقات دوره

سلام و عرض ادب خدمت استاد گرامی
اوقاتتون پر خیر و برکت
لطفا امکانش هست کتابی که ترجمه کردید و همین طور جزواتی که در طول دوره تدریس میشه (به خصوص جزوه انطباقات) رو در اختیار فراگیران قرار بدید تا یادگیری عمیق و توامان با تسهیل در مرور بیشتر فراهم بشه؟

سلام جناب مرادی گرامی
فایل هایی که استاد محترم احساس کردند که حضورشون نزد مهارتجو ضروری هست رو در اختیار ما قرار دادند و روی فلشی که به دست شما رسیده باید موجود باشه
درصورتیکه فایلی روی فلش شما نیست با همکاران ما در واحد پشتیانی از طریق چت آنلاین سایت در ارتباط باشید.
موید باشید

با سلام مجدد
ممنون از پاسختون
بله، منتهی بنده احساس می کنم کتاب The ISO Geometrical Product Specification که جناب مهندس شهبازی ترجمه تخصصی کتاب رو زحمت کشیدند، بسیار مثمرثمر هست. لذا امیدوارم مساعدتی در خصوص در دسترس قرارگرفتن این کتاب برای مهارتجو فراهم بشه.

سلام آقای مرادی،

از اینکه به این مباحث علاقه نشان داده‌اید خوشحالم.

گرچه در این بستهٔ آموزشی بیشترین استفاده را از کتاب «مشخصات هندسی محصول در ایزو (مهندم)» کرده‌ایم، محتوای دوره اصولاً به صورت “مستقل از کتاب” ارائه شده است. درعین‌حال، اگر علاقه‌مندید خود کتاب را هم داشته باشید، می‌توانید از انتشارات فدک ایساتیس آن را تهیه کنید.

با سپاس،
شهبازی

سلام و تحیت
سپاس از پاسختون
استاد متاسفانه در اکثر درگاه های انتشاراتی، کتاب شما رو ناموجود و یا در دست چاپ جدید میزنه…
اگه ممکن بود، pdf کتاب رو مستقیما از خودتون خریداری کنیم بهتر بود.

من فایل آن کتاب را ندارم. با خود انتشارات تماس بگیرید. ممکن است بتوانند به سفارش مشتری چاپ دیجیتال تک نسخه بزنند.

ولی، چنان‌که قبلاً گفتم، فهم مطالب این دوره منوط به داشتن کتاب نیست.