با سلام من دوره مهندسی قابلیت اطمینان خریداری کردم فایل pdf دوره را می خواهم که بتوانم پرینت بگیریم و بر روی ان نکات شما را یاداشت کنم
ممنونم از شما دکتر رمضانی
سلام جناب مقصودیان گرامی
درصورتیکه فایل pdf یک دوره به همراه ویدیوهای آموزشی برای شما ارسال نشده، به این معنا هست که شخص مدرس تمایلی به انتشار این فایل نداشتند.
جناب مهندس رمضانی هم درباره فایل دوره های دیگرشون در تاپیک زیر قبلا پاسخ داده بودند و نظرشون رو بیان کردند که در صورت تمایل میتونید مطالعه بفرمایید.
سلام به ایشان بفرمایید حداقل فایل اکسل که مثالهای اورهال را انجام داده اند را بذارند
سلام مجدد جناب مقصودیان
اگر مدرس الزامی به حضور هریک از فایل های کمک آموزشی دیده باشند، حتما در کنار آموزش برای مهارتجو ارسال میشه.
زمانی هم که فایلی موجود نیست یعنی یا این فایل از نظر محرمانگی و شخصی قابلیت انتشار رو نداره یا اینکه به صورت کلی مدرس برای روند یادگیری، الزامی به حضور اون فایل در کنار ویدیوها ندیدند.
درباره فایل های اکسل این آموزش هم که فرمودید به همین نحو هست که جناب دکتر رمضانی هرآنچه لازم هست شما در این پروژه یاد بگیرید رو توضیح دادند و توصیه دارند که شخصا این موارد رو طبق آموزش خودتون ایجاد کنید تا تمرینی باشه برای تسلط بیشتر شما به مباحث تدریس شده و آموزش رو به صرف دیدن ویدیوهای آموزشی به اتمام نرسانید.