.با سلام من دوره لوازم خانگی شرکت کردم و کار را شروع کرده ام لباسشویی و ظرفشویی را شرکت نکردم دوست دارم دوره یخچال را شرکت کنم چون در شهر ما به غیر از یک نفر، هیچکس نیس که تعمیرات یخچال را انجام دهد و اون یک نفر هم فقط یخچال های قدیمی را تعمیر میکند و از یخچال های جدید سر در نمیآورد
میخواستم بدونم آیا دوره یخچال را میتوانم شرکت کنم یا هنوز برای من که لباسشویی و ظرفشویی شرکت نکردم زود است و آیا من وقتی تعمیرات یخچال انجام دهم دیگر نمیتوانم وسایل دیگری تعمیر کنم و باید در همین کار باشم ؟
و سوال آخر اینکه این دوره برای شروع کردن تعمیرات یخچال کفایت میکنه ؟ با تشکر از شما
باسلام چرا میتونید تهیه کنید و چند تا حرفه رو بلد باشید
من خودم از مجموعه نماتک
هم لباسشوی
هم سیم پیچی
ولپازم خانکی تهیه کردم و 4سال هست مغازه دارم و کار کردم
درود برشما یک مسئله رو برای تمام عزیزان مشخص کنم به هرچیزی که بتونید تصور کنید میتونید با تلاش بهش برسید اگر قرار بود نشه چندتا حرفه رو یاد گرفت چرا بنده و خیلی های دیگه در چندین حوزه فعال هستند آموزش دیدن پایانی نداره بنده در حال حاضر درحال آموزش دیدن در رشته غیر مرتبط با برق هستم دوره لباسشویی و ظرفشویی ربطی به دوره برودتی نداره یعنی پیش نیاز نیست با توجه به فرمایشات شما و این امکان بیزینسی عالی که فردی در شهر محل سکونت شما برای یخچال و…نیست این فرصت رو از دست ندید حتی میتونید با همون فردی که الان هست همکاری داشته باشید این انتخاب های شما هستند که سرنوشت شما را میسازند نه هیچ چیز دیگر امیدوارم پیروز باشید.