سلام خدمت استاد و همکاران گرامی ، یه تلویزیون سامسونگ هست که مدام ریست میشه و بالا نمیاد ، لطفا راهنمایی بفرمایید، متشکرم
سلام جناب نوربخش
مهندس سیار ثابت متاسفانه مشکلی در لاگینشون برای سایت پیش اومده
فرمودند که از شما بپرسیم مدل تلویزیون رو کامل بفرمایید تا بتونن راهنمایی لازم رو ارائه کنن
سلام وقت بخیر ، خیلی ممنونم از پیگیری شما ، عرض کنم که ۲ تلویزیون هست یکی crt سامسونگ و یکی led سامسونگ که هردو این مشکل و دارند .
ضمنا هر کاری میکنم ویدئو مربوط به اینها رو بلد نیستم اد کنم ، راهنمایی بفرمایید متشکرم
سلام و درود مهندس عزیز در مورد ایرادات دستگاه ها ذکر مدل آنها ضروری می باشد…بعنوان نمونه ایراد خاموش روشن در دستگاه های سامسونگ هم با ایراد مین برد ایسی ماند فلش مانند مدل 40d550 و ایراد پنل در مورد مدل های مانند 50au7000 اتفاق میافتد…
در مورد CRT ها ایراد می تواند از برد اصلی و ایسی SDR و یا آلمان های الکترونیکی مانند خازن و یا دیود و…باشد
سلام استاد عزیز خیلی ممنونم از راهنمایی شما و البته عذرخواهی میکنم بابت اینکه سوالم و کامل و واضح مطرح نکردم .
مدل تلویزیون ua58tu7000u هست و البته پنل هم خطوط افقی دارد . سپاسگزارم
سلام مجدد ایراد باید تفکیک بشه توی این مدل ها خرابی پنل زیاد مشاهده شده …با توجه به خطوط افقی …ایراد محتمل دوم خرابی برد پاور و بک لایت هستش