سلام وقت بخیر
من یه چند وقتی هست با اردوینو کار میکنم ولی اشنایی زیادی با زبان سی ندارم ،
سوال ام این هست ، که چرا با وجود این همه لایبراری و سادگی ک اردوینو داره ، و سری قوی مثل اردوینو due
از اون در ساخت یک محصول نمیشه استفاده کرد
سلام وقت بخیر
من یه چند وقتی هست با اردوینو کار میکنم ولی اشنایی زیادی با زبان سی ندارم ،
سوال ام این هست ، که چرا با وجود این همه لایبراری و سادگی ک اردوینو داره ، و سری قوی مثل اردوینو due
از اون در ساخت یک محصول نمیشه استفاده کرد
سلام دوست عزیز، استفاده از Arduino در ساخت محصولات نهایی و تجاری به چند دلیل اصلی محدود میشود، با وجود مزایا و قابلیتهای آن:
کیفیت و اطمینانپذیری سختافزار:
بردهای Arduino برای استفاده آموزشی و پروتوتایپینگ طراحی شدهاند، نه برای تولید محصولات نهایی و تجاری. کیفیت و دوام قطعات ممکن است به اندازه کافی برای استفاده طولانیمدت و شرایط سخت محیطی مناسب نباشد.
هزینه تولید:
بردهای Arduino در مقایسه با بردهای طراحیشده اختصاصی برای یک محصول، هزینه بالاتری دارند. در تولید انبوه، طراحی یک برد اختصاصی با قطعات بهینه شده میتواند هزینه تولید را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
بهینهسازی عملکرد و مصرف انرژی:
بردهای Arduino عمومی هستند و برای کاربردهای خاص بهینه نشدهاند. در بسیاری از محصولات تجاری، نیاز به بهینهسازی مصرف انرژی، کاهش اندازه و بهبود عملکرد است که با استفاده از طراحی اختصاصی میسر میشود.
کتابخانه ها نیز برای سادگی بهینه شده اند و نه پرفورمنس
مجوزها و استانداردها:
محصولات تجاری باید مطابق با استانداردها و مجوزهای خاصی (مثل CE، FCC و …) باشند. بردهای Arduino معمولاً این مجوزها را ندارند و برای دریافت آنها باید طراحی و تستهای اضافی انجام شود.
امنیت و سفارشیسازی:
در محصولات تجاری نیاز به ویژگیهای امنیتی و سفارشیسازی خاصی وجود دارد که ممکن است با استفاده از Arduino به سادگی قابل پیادهسازی نباشد.
به طور خلاصه، Arduino ابزار بسیار خوبی برای یادگیری، پروتوتایپینگ و پروژههای کوچک است، اما برای ساخت محصولات تجاری، معمولاً نیاز به طراحیهای اختصاصیتر و حرفهایتر است که نیازهای خاص آن محصول را برآورده کند.