بررسی مجاز بودن انجام دیفراست اجباری برای تست ولتاژی

با عرض سلام خدمت استــاد جــــداری
بزرگوارمیخواستم بدونم در یخچال های نفراست با توجه به این که برند های متفرقه یخچال های ایرانی زیاد هستش و برای تست قطعات دیفراست به هر دلیلی تست QC (تست مود) یخچال مورد تعمیر را نتوانستیم پیدا کنیم ایا این امکان وجود دارد با تحریک قطعات دیفراست به عنوان مثال کیلو اهم سنسور دیفراست یخچال را بالا ببریم تا برد دستگاه یجورایی بره روی حالت دیفراست اجباری تا بتوانیم مثلا تست ولتاژی المنت را بگیریم یا با تحریک سنسور محیطی دستگاه به اجبار بره روی کمپرسور جهت تست

درود برشما بله امکانپذیر هست تو دوره توضیح دادم برای راحتی کار یک سنسور ۵کیلواهم رو با یک ولوم یا همون مقاومت متغیر ۱۰۰کیلو اهم سری کنید و دو سیم اون رو به جای سیم های سنسور وصل کنید و با چرخوندم ولوم میزان مقاومت رو که تغئیر دادید نباید دست بزنید و چند دقیقه صبر کنید و بعد چک کنید

2 پسندیده

استـــــاد جــــداری
سپاس فراوان از اینکه پاسخگوی سوالات بنده بودید
استاد من سعی کردم طبق راهنمایی که بالاتر توضیح دادید این گفته شما را بازسازی کنم.
اگر اشتباه نکنم طبق عکس پایین یه همچین چیزی میشه که شما توضیح دادید
پس برای تست دیفراست اجباری باید این سنسور جای سنسور دیفراست قرار بگیره واهمش را افزایش بدیم و برای تحریک کمپرسور هم این سنسور باید جایگزین سنسور محیطی بشه و اهم سنسور تست را به صفر کاهش بدیم درسته؟
sensor

1 پسندیده

درود برشما بله حتما خروجی رو با مولتی متر رنج اهم چک کنید با ولوم کم و زیاد بشه دوم سنسور محیط نمایشگر دمای محیط و کنترل سرعت فن هست و سنسور دیفراست هیتر و کمپرسور رو تو مدار میاره پایدار باشید

2 پسندیده