سلام مهندس وقتتون بخیر . مهندس اگر بعد از پایان اجرای تاسیسات الکتریکی یک ساختمان کارفرما مشکل برق دار بودن بدنه ای تجهیزات الکتریکی رو گذارش بده ایا مشکلی داره یا نه (مشکلی که گزارش می دهند این است که موقعی که دست به تجهیزاتی که داری فلزاتی هستند یا بخش های فلزی که از دستگاه ها بیرون زده برق داره برقش به صورت یک ویبره مداوم است با فاز متر که چک میکنن می گویند چراغ فاز متر روشن می شود و برق دار بودن رو گزارش می دهند این مشکل تا جای ادامه داره که وقتی روی یک سطح عایق قرار می گیرند این جریان دیگه وجود ندارد گفتن نظارت چاه ارت رو لازم ندانسته و به جای ان از میله و همبندی استفاده کردن ) حالا خوساتم بدونم ایا لازمه که تستی انجام بشه و ایا این جریان برای لوازم الکتریکی خطر ناک است یا خیر تاسیسات مجهز به کلید های نشتی جریان است
با سلام
نظارت شکر خورده که الکترود زمین را لازم ندانسته . تمامی الزامات جلوگیری از برقگرفتگی باید رعایت شود
سلام مهندس. از میلی مس ی استفاده شده فقط ولی از چاه ارت استفاده نشده پریز ها و کلید ها رو چک کردم سر سیم هم نزده برای بعضی هاشون نظارت فقط چک کرده ببینه تابلو ورودی رو درست وصل کرده یا نه و همبندی شده یا نه بقیه چیز ها رو کلا چک نکرده حالا به صورت حضوری که چک کردم تقریبا 70 درصد ارت رعایت نشده . ایا پیش نهادی یا کاری هست که باید انجام بشه تا مشکل برطرف بشه . ممنونم
سلام. الکترود زمین پس دارد . حالا الکترود به شکل میلهای است اشکالی ندارد. الزاما که نباید چاه ارت باشد. اتفاقا چه بهتر چاه ارت اجرا نشده. مهم این است که الزامات اجرای الکترود زمین و همبندی و نصب کلید جریان باقیمانده رعایت شده باشد
بله این ایتم ها رعایت شده ولی گزارش برق دار بودن وسایل برقی رو دادن. بعد مشکل به این صورت ه که بر فرض مثال بدنه ای کیس کامپیوتر یا حتی یخچال یا حتی بدنه ای لباس شویی برق دار هستند بر روی بعضی از پریز ها البته ولی وقتی وسیله رو به یک پریز دیگه باشه این مشکل برطرف می شه ایا تستی هست که بتوانم انجام دهم که مشکل رو پیدا کنم؟
سلام
بله تست استقامت عایقی یا معروف به تست مگر
سلام مهندس خیلی ممنون بابت کمک و راهنمایتون