بررسی علت Build نشدن پروژه ی Stm32 در نرم افزار Keil

سلام مهندس
وقتتون بخیر

موقعی که F7 رو میزنم این پیغام ظاهر میشه… ممنون میشم راهنمایی کنید :pray: :brown_heart:

Build started: Project: پروژه اول
*** Target 'پروژه اول' uses ARM-Compiler 'Default Compiler Version 5' which is not available.
*** Please review the installed ARM Compiler Versions:
   'Manage Project Items - Folders/Extensions' to manage ARM Compiler Versions.
   'Options for Target - Target' to select an ARM Compiler Version for the target.
*** Build aborted.
Build Time Elapsed:  00:00:00

اول این که اسم پروژه رو انگلیسی بنویس ببین مشکل حل نمیشه اگه حل نشد متن خطا به این اشاره داره که کامپایلر نسخه 5 برای این پروژه در دسترس نیست باید نسبش کنی به این مسیر برو manage>project items>folder/extension ببین کامپایلر نسخه 5 نصبه یا نه اگه نصب نیست نصبش کن

سلام دوست عزیز
ممنون از راهنماییت
آره خودمم سرچ کردم متوجه شدم مشکل از همین جاست… ولی نمی دونستم که چطور باید نصبش کنم… آموزشش رو سراغ داری که چطور انجام میشه؟؟

سلام دوست عزیز، همونطور که یکی از دوستان هم اشاره کردن، از کاراکترهای غیر انگلیسی برای اسم فایل و داخل کد استفاده نکنید.
در مورد خطایی که ارسال کردید، متن خطا توضیح خوبی داده. در تنظیمات target میتونید نسخه کامپایلر رو مشخص کنید. در قسمت Manage project items هم میتونید نسخه های کامپایلر رو ببینید.لطفا این قسمت ها رو پیدا کنید و اگر موفق نشدید که مشکل رو برطرف کنید، اسکرین شات از صفحه ها همینجا ارسال کنید.

سلام مهندس
بله مشکل حل شد
ممنون از راهنمایی تون :brown_heart: :pray:

سلام داداش چه طوری یه نسخه ی دیگه اضافه کردین از کامپایلر؟؟؟

سلام
منو project و گزینه options for target project

اسکرین رو واستون میفرستم