سلام .در تست بیرون از مدار دیودها مثلا دیود شاتکی ۵۸۲۲ که ولتاژ فوروارد آن بالای ۵۰۰میلی ولت است در تست ۱۴۰ میلی ولت نشان میدهد علت چیست
آیا باید تعویض شود.وتعویض نشود چه مشکی را ایجاد میکند.
در دیتا شیت دیود فوق گفته دیود معمولی ۴۰۰۷ جایگزین خوبی برای دیود۵۸۲۲ است که با توجه به اختلاف آمپر آنها چگونه است.لطفا در صورت امکان توضیح بفرمایید.ممنون
دیود 1N5822 یک دیود شاتکی می باشد.دیود شاتکی یک دیود نیمه هادی با افت ولتاژ پایین در حالت بایاس مستقیم و سرعت کلید زنی بسیار سریع میباشد. هنگام عبور جریان الکتریکی از دیود مقداری افت ولتاژ در دو سر دیود ظاهر میشود. در دیودهای سیلیکونی معمولی مقدار افت ولتاژ حدود ۰٫۶ تا ۱٫۷ ولت است در حالی که در دیود شاتکی افت ولتاژ حدود ۰٫۱۵ الی ۰٫۴۵ ولت است. به دلیل افت ولتاژ پایین در این نوع دیود میتوان مدارهایی با سرعت کلید زنی بالا و کارایی بهتری طراحی کرد.
. دیود 4007 . یک دیود معمولی برای یکسوسازی بکار میره . با مشخصات تحمل ولتاژ 1000 ولت با جریان یک آمپر
در دیود 5822 تحمل ولتاژ 40 ولت . با جریان 3 آمپر.
به نظر من کار درستی نیست . به جای دیود 5822 از دیود 4007 استفاده کنی.
متشکرم
ممنون.
سلام دوست عزیز، ضمن تشکر از پاسخ دوستان، در انتخاب دیود جایگزین همیشه باید ولتاژ بایاس مستقیم، جریان و همچنین سرعت سوییچینگ رو در نظر بگیرید.
برای مثال، در صورتی که جریان شما نیم آمپر باشه، یک دیود ۱ آمپر به خوبی یک دیود ۳ آمپر میتونه کار کنه. فقط مهم این هست که حداقل جریان و حداقل سرعتی که مدار شما نیاز داره رو جواب بده.
در مورد قسمت اول سوالتون هم قاعدتا نباید تفاوتی در مقدار ولتاژ فوروارد داخل و بیرون مدار وجود داشته باشه. عبور جریان در مدار ممکنه کمی مقدار رو تغییر بده ولی خیلی بسته به مقدار مقاومت داخلی دیود داره.
استاد
ممنون استاد