بررسی علت کار نکردن پنکه با وجود سالم بودن برد

استاد ایراد گار نکردن پنکه از کجاست

سلام همکار عزیز ، من با این موارد زیاد برخورد داشتم و میتونم بگم تا حد زیادی مشکل هم میتونه از خازن تغذیه برد و هم از ترایاک ها باشه ، البته تو بدترین حالت ممکنه که میکرو دستگاه هم مشکل پیدا کرده باشه . بنظرم شما با مولتیمتر امتحان کن ببین تو خروجی های دورهای مختلف برق داری . البته بهت پیشنهاد میکنم در صورتی که دوست داری برد دستگاه ها رو بتونی تعمیر کنی دوره تعمیرات الکترونیکی استاد معین و از همین مجموعه نماتک تهیه کن ، واقعا دوره‌ای عالی با استادی بسیار عالی تر هست ، به امید موفقیت روزافزون شما همکار محترم

1 پسندیده

سلام به شما همکار عزیز شما دوره تعمیرات لوازم خانگی هستید یا دوره تعمیرات برد ؟ حقیقت من از خیلی وقت پیش دوره تعمیرات برد فن آموزان شرکت کردم ولی اصلا تا حالا شروع به دیدن نکردم ولی چون تعمیرات لوازم خانگی و تعمیرات برد خیلی بهم وابسته هستند باید شروع کنم

سلام مجدد ، بنده ابتدا تعمیرات برد و آموزش دیدم و سپس تعمیرات لوازم خانگی چون بقول شما خیلی بهم وابسته هستند . بله پیشنهاد میکنم حتما این دوره رو شروع کنید . به امید موفقیت شما

درود برشما تغذیه این بردها خازن و مقاومت هستند و در برندهای درست حسابی تغذیه خطی یا سوئیچینگ دارند اول از تغذیه مطمئن بشید ایراد این برد ها اول تغذیه و بعد ترایاک های مربوط به هر دور هستند خروجی نول و دور هارو چک کنید ۲۲۰باید بده اگر نداد ایراد در دو حالتی هست که عرض کردم

2 پسندیده