بررسی علت متصل نشدن پروگرامر STM32 به کامپیوتر

سلام مهندس وقتتون بخیر
من الان به بخش مربوط به stm32 رسیدم ولی متاسفانه هر کاری می کنم پروگرامر و میکرو به کامپیوتر متصل نمیشن…
ممنون میشم راهنماییم کنید :pray:

ا led آبی رنگ روی پروگرامر تند تند چشمک میزنه

توی نرم افزار utility هم گزینه connect رو میزنم اما متصل نمیشه

و اینکه فکر میکنم کامپیوتر درایور پروگرامر رو شناخته باشه…

لینک پروگرامری که توو سایت نماتک بود و من خریدم رو هم میزارم واستون:

https://eshop.eca.ir/پروگرامر-و-بردهای-آموزشی-کاربردی/7220-پروگرامر-دیباگر-jlink-ob-مناسب-برای-میکروکنترلر-های-آرم.html

سلام دوست عزیز، خطای no st-link detected برای این هست که پروگرمر توسط سیستم شما شناخته نشده.
داخل عکسی که ارسال کردید هم یک علامت اخطار روی J-Link driver هست که ممکنه خطایی رخ داده باشه و اگر موس رو روش نگه دارید و یا داخلش برید توضیحات بیشتری داده باشه. به هر صورت، یا پروگرمر خراب هست و یا درایور اون درست نصب نشده. شاید بد نباشه که روی یک سیستم دیگه هم اگر دسترسی دارید تست کنید. کابل های پروگرمر ها هم در برخی مواقع بی کیفیت هستن و مطمئن بشید که کابل دیتای با کیفیتی استفاده میکنید.

Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)

{Bad Image}
%hs is either not designed to run on Windows or it contains an error. Try installing the program again using the original installation media or contact your system administrator or the software vendor for support. Error status 0x

بله مهندس گویا مشکل از درایور هست…
اما نمیدونم از کجا باید درایور اورجینالش رو پیدا کنم…
سایتی که خریده بودمم هیچی نزاشته بود…

https://eshop.eca.ir/پروگرامر-و-بردهای-آموزشی-کاربردی/7220-پروگرامر-دیباگر-jlink-ob-مناسب-برای-میکروکنترلر-های-آرم.html

سلام دوست عزیز، متاسفانه اگر اشکال از درایور هست، باید از فروشنده درایور رو بگیرید و یا در اینترنت بگردید و درایور رو پیدا کنید. در برخی موارد هم ممکن هست که مشکل از سیستم عامل باشه به همین دلیل پیشنهاد میکنم که حتما روی یکی سیستم دیگه هم تست کنید.

سلام مهندس
بله ممنونم از راهنمایی تون :brown_heart: :pray:

با سلام من با پروگرامر j-link به روش swd هرکاری میکنم به میکروهای
Stm32f103RET6
Stm32f103RBT6
نمیتونم کانکت بشم
ولی با همون پروگرامر به
F030k6t6
Gdf103RET6 وصل میشه
لطفاً کمکم کنید، چرا اینا متصل نمیشه ولی اونا میشه

سلام دوست عزیز، آیا از برد های توسعه استفاده میکنید و یا خودتون مدار میکرو رو طراحی و چاپ کردید؟ ممکن هست اون دو میکروی اول پین های دیگه ای برای پروگرم شدن داشته باشن مثل boot0 و boot1 و امثال اون که باعث میشه متفاوت باشن. باید به دیتاشیت میکرو ها سر بزنید و مطمئن بشید که مدار پروگرم درست هست و تمامی پین های اولیه مقدار درست دارن. کد روی میکرو هم نباید لاک باشه.