بررسی علت سفت شدن و نچرخیدن روتور پنکه پس از وصل کردن به برق

با سلام بوش میله روتور پنکه را سرویس و روغن کاری کردم میله هم خط نداره و وقتی میبندم موتور با اینکه روان هست و با دست راحت میچرخه ولی موقعی که به برق میزنم سفت میشه و نمیچرخه دوستان کمکم کنید ممنونم

درود برشما بزرگوار مواردی که میگم رو بررسی کنید دربهای موتور رو جدا کنید و شفت رو داخل بوش قرار بدید چک کنید لقی نداشته باشه هم جلو و عقب موتور اگر لقی بوش ندارید پیچ های موتور رو کامل سفت نکید نیمه سفت باشه و با چکش آهسته از یکجهت ضربه بزنید و موتور رو سنتر کنید مورد بعدی روشن که میکنید با دست روتور رو بچرخانید اگر موتور کار کرد خازن یا سیم پیچ استارت سوخته است

2 پسندیده

سلام، بوش یا بلبرینگ هاش لقی داره وقتی برق وصل میشه میدان مغناطیسی ایجاد شده و رتور با لقی بلبرینگ ها که خراب هستن باعث میشه رتور محکم به بدنه بچسبه، پس باید بلبرینگ یا بوش های دو طرف را عوض یا لقی را بگیرید

1 پسندیده

سلام شفت داخل پنکه جلو عقبه میکنم لق میزه دلیلش چیه لطفا کمکم کنید

درود برشما بوشهای روی درب گشاد شده و احتمال خرابی شفت هم هست شفت خط میوفته باید تعویض بشه بزرگوار

سلام خسته نباشید من تقریباً تمام مشکلات پنکه را رفع کردم چرا وقتی که باروغن روان کاری میکنم خوب میشه ولی روز بعد دو باره سفت میشه و باید مجدد روغن کاری بشه

درود برشما شفت خط داره و بخاطر همین بعد تایم کوتاهی سفت میشه بوش و شفت باید تعویض بشه