سلام استاد .فیلتر درایریک یخچال فریزر رو باز کردم ودانه های درایر تقریبا سفید بود .بعد روغن کمپرسور را از ساکشن تخلیه کردم.سپس با سرنگ از لوله ساکشن روغن را ب درون کمپرسور تزریق کردم سپس کمپرسور را روشن نمودم که ی ذره روغن پاشش داشت و سپس قطع شد.سپس لوله رفت راجوش دادم و درایر جدید نصب کردم و در این حالت ک لوله برگشت را جوش ندادم کمپرسور را روشن کردم ک دیدم از لوله برگشت روغن چکه میکند.
۱ کمپرسوری ک روغن پاشی دارد باید تعویض شود؟
۲ شارژ روغن ب صورت دستی یا همان سرنگ اشکال دارد؟
۳ دلیل چکه روغن از لوله برگشت چه میتواند باشد
درود برشما بزرگوار چرا مثل آموزش روغن شارژ نکردید و با سرنگ انجام دادید؟
۲موضوع رو بررسی کنید اول آیا سیکل رو شستشو دادید یا خیر؟اگر خیر وجود مقداری روغن که با مبرد ترکیب میشود در سیکل طبیعی است دوم کمپرسور رو بیش از حد روغن شارژ نکردید؟ کمپرسور اگر روغن پاشی داشته باشد باید تعویض شود اما شما فرمودید درایر تمیز بوده پس احتمال خرابی کمپرسور کمه تجربه بنده اینه اگر روغن زیاد شارژ نکرده باشید مشکلی در کارتون نیست سیکل رو شستشو ندادید و انجام بدید مشکلتون برطرف میشه
با سلام بنده چون دیدم دانه های سیلیکا ژل فیلتر درایر حالت طبیعی دارد از شستشوی سیکل منصرف شدم و فقط شارژ روغن کردم
استاد شما میگویید مقداری روغن در سیکل طبیعی است .پس چرا دانه های سیلیکا ژل اثری از روغن نداشتند.
سوال بعدی بنده این است ک آیا روغن میتواند باعث نابودی گاز یخچال شود یا فقط ب تجهیزات مکانیکی آسیب میزند
وقتی میگیم روغن با گاز باید سازگاری داشته باشه یعنی مقداری روغن با مبرد ترکیب میشه نه به این معنی که روغن بیشتر از مبرد باشه و دانه های سیلیکاژل رو کامل چرب کنه وظیفه اون دونه ها جذب رطوبت هست اگر ویسکوزیته روغن تغئیر کنه در بدترین حالت اسیدی میشه و قطعات رو از بین میبره و روی مبرد و کیفیت اون هم تاثیر داره