سلام استاد این چای سازی که در تصویر مشاهده میکنید با اینکه به برق میزنی صدا میده و با اینکه دکمه روشن خاموشش عمل میکنه ولی داغ نمیشه از چیه
درود برشما معمولا المنت خراب میشه توجه به روشن شدن ال ای دی های دستگاه نکنید هیتر رو چک کنید
استاد المنتش سوخته باشه امکان تعویض داره؟
چکار باید انجام داد
درود، وقت بخیر،
بله المنت قابل تعویض هست ، المنتش چسبیه باید چسب دورشو بتراشی یا اگر حلال چسب بتونی پیدا کنی که من پیدا نکردم و چندتایی که تعویض کردم چسب دورشو با استفاده از بطری نوشابه خانواده که تکه ای بریدم ازش تراشیدم و المنت از شیشه جدا کردم المنت سماوری داخلش گود هست هم از بیرون و هم از داخل باید چسبشو تا جایی که میشه برداری، المنت این مدلها هم کم گیر میاد فقط توی سایت قطعه مارکت دیدم مدل میگل و فلر زده ۱،۵۰۰،۰۰۰ ، البته من از شرکت درخواست میدادم میفرستادن ، برای چسبوندن المت نو هم از این مدل چسب عکسش میفرستم استفاده میکردم ، برای چای ساز های این مدلی که صفحه المنتشون تخت هم به همین شکل هست
استاد ممنون میشم یه توضیحی درباره نحوه تعویض المت بدین
درود مجدد ، ببین المنت این مدل سماور مثل عکس که چسبیده به شیشه سماور ، شیار دور ش پر شده از چسب بعدم وصل شده به شیشه ،
درسته؟
بطری نوشابه رو یه تیکه به شکل مثلثی میبری ازش از قسمتی که به شیشه وصل شده نگاه کنی دورش مشخصه چسب داره ، چسب دورشو میتراشی ، زیاد سخت نیست فقط یکم وقت گیره ، از سمت داخل هم به همین شکل ، فقط باید مواظب باشی به شیشه آسیب نزنی، البته یکم که تراشیدی میتونی از الکل یا استون هم استفاده کنی یکم بهش بزنی نرم بشه چسبش بعد که دور المنتو چسباشو گرفتی المنتو رو به بالا با دست میکشی کامل از شیشه جدا میشه ، سایت قطعه مارکت از این مدل المنتها داره ، المنتهایی که من تعویض کردم واسه مدل مک استایلر بود ،
البته یه مدل دیگه هست المنت بشقابیه که توی چای ساز استفاده شده ، اونم باز توسط چسب وصل شده ته پارچ که از سمت بیرون دور المنت نگاه کنی چسب مشخصه ،
درود برشما توضیحات آقای صادقی کامل بود فقط حتما بچه ها از چسب آنتی باکتریال استفاده کنید