بررسی علت خوب خنک نکردن یخچال فریزر کمبی و نحوه ی تعمیر آن

با سلام و وقت بخیر خدمت استاد جداری
من دانش پذیر دوره تعمیرات الکترونیک و الکترونیک استاد معین هستم و تو زمینه تعمیر برد فعالیت دارم
یک یخچال فریزر کمبی یخچال بالا با مشکل خوب خنک نکردن قسمت یخچال مراجعه شده (لازم به ذکر است یخچال الکترو استیل قدیمی و تایمری میباشد که در قسمت یخچال اواپراتور وفن ندارد و فقط در فریزر اواپراتور و فن موجود است که با همان فن انتقال هوا به یخچال انجام میشود) والبته قسمت خیلی کمی از لوله های ورودی به اواپراتور و قسمت خیلی خیلی کمی از پره هایخ میزند من به شخصه المنت و ترمو دیسک و ترموفیوز رو چک کردم ومشکلی نداشت.
تعمیر کار مراجعه کرده و میگه باید برد اضافی کرد
به نظر شما مشکل از جای دیگه نیست ومشکل از تایم دیفراست میباشد که تعمیرکار میخاد برد اضافه کند؟واینکه بایک فن در قسمت فریزر میشه برد اضافه کرد؟
ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید

سلام دوست عزیز در قسمت فریزر خنک کاری وجود دارد و خوب هست؟ اگر فریزر خوب سرد می کند باید دریچه ورود هوا به یخچال از فریزر رو چک کنی که احتمال زیاد باید دمپر مکانیکی باشد .
اگر فریزر هم به خوبی خنک نمی کند مقدار گاز مبرد دستگاه رو اندازه بگیرید با استفاده از تست فشارگیج و یا آمپر کارکرد موتور و …

البته با اجازه از استاد جداری محترم .

1 پسندیده

خیلی ممنونم دوست عزیز
بله قسمت فریزر بدون مشکلی خنک کاری رو انجام میده وقسمت یخچال به دمای مطلوب خنک کاری نمیرسه پس مشکل از گاز و موتور و… نمیباشد
چون قسمت یخچال فن ندارد و فقط با فنی که داخل فریزر تعبیه شده که هم برای گردش هوا به داخل فریزر و هم یخچال انجام میشه در این بین طبق فرمایش شما یک دمپر مکانیکی وجود دارد که با ترموستات کنترل میشه و من این دمپر رو حذف کردم چون حس میکردم این ترموستات و دمپر به درستی عمل نمیکنه و همین هم شد مشکل حل شده و یخچال به خوبی خنک میکنه
حال سوالم از استاد جداری اینه که با حذف این دمپر مشکلی در عملکرد دستگاه پیش نمیاد؟ اگر این کار درست نمیباشد بهتر است ترموستات عوض شود یا در قالب پیشنهاد به مشتری برد همه کاره داده شود؟یا اصلا برد همه کاره جوابگو هست؟
با تشکر فراوان

سلام مجدد دوست عزیز ،
فلسفه دمپر در این هست که در صورت برودت زیاد که از سمت فریزر می آید با ترموستات بسته بشود که در صورت عمل نکردن و باز بودن مداوم درجه دمای یخچال مانند فریزر خواهد بود و قطعا مواد داخل یخچال هم یخ خواهند زد.

بله فرمایش شما صحیح است
ولی این یخچال حالا یا بخاطر اشتباه طراحی یا ضعیف بودن فن فریزر یا … حتی با حذف دمپر بعد از گذشت یک هفته به مرحله یخ زدن نرسیده و مشتری رضایت کامل داره

درود برشما چون سیکل تایمری هست بهترین راهکار نصب یک تایمر دیجیتال هست و تنظیم اون روی ۴ساعت کمپرسور و نیم ساعت دیفراست حتما ترموستات رو چک کنید البته میتونید از برد همه کاره هم استفاده کنید که دما با سنسور محیطی سنز میشه