بررسی علت بروز پیغام خطا در نرم افزار PDMS هنگام خروجی گرفتن از نقشه های ISO در ماژول ISO - Draft

با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر مانی زاده
هنگام گرفتن خروجی نقشه های ISO در حالت STANDARD نرم افزار ارور زیر را می دهد و زمانی که محیط ISO-DRAFT باز هست در محیط DESIGN نیز همین ارور مشاهده می شود وHEAD&TAIL هم بررسی کردم درست بوده در اصل برای هیچ کدوم از انشعاب ها نمیتونم خروجی بگیرم هم چنین زمانی که در design تغییراتی انجام میدهم وsave work میکنم و وارد محیط iso draft میشوم بعد از اینکه get work میکنم تغییرات انجام نشده است امکانش هست راهنمایی کنید
با تشکر

1 پسندیده

با سلام
عواملی متعددی می تواند علت این پیغام باشد که در ادامه ذکر می شوند
1- تعریف نشدن اتصال ابتدا و انتهای برنچ های لوله ( اگر قبلا تعریف کرده اید مجدد چک کنید HEAD , TAIL , برنچ متصل باشند.)
2- اگر با انجام ردیف 1 مشکل حل نشد از برنچ های لوله بصورت جداگانه ایزو گرفته شود با این کار برنچ های سالم شناسایی شده و برنچی که دارای مشکل هست مشخص خواهد شد ، در برنچی که ایزو FAIL داده است محل به هم ریختگی ایزو محل مشکل می باشد.

2 پسندیده

با سلام و احترام

همانطور که یکی از دوستان اقای ذولقدری هم توضیح دادند علت های متفاوتی برای این اشکال وجود دارد که اصلی ترین عدم تعریف صحیح HEAD و TAIL خط مورد نظر است.

لطفا کارهای زیر را انجام داده و مجدد در زیر همین پیام نتایج را اعلام کنید:

1- به محیط DESIGN رفته و HEAD TAIL را مجدد تعریف کنید و SAVE WORKکنید و به محیط ایزودرفت برگشته با GET WORK دوباره ایزوگیری کنید.

2- اگر از یک PIPE ایزو میگیرید و در BRANCH های زیر مجموعه آن انفصال وجود دارد یعنی همه BRANCH ها به هم متصل نیستند نیز ممکن است این خط رخ دهد.

3- اگر وارد پوشه های پروژه شدید و در پوشه ISO000 پروژه، BACKING SHEET و تنظیمات ان دچار مشکل شده است می بایست با یوزر FREE وارد محیط ایزودرفت شوید و تنظیمات مربوط به آن را دوباره انجام دهید.

در صورتیکه موفق نشدید مجدد پیغام بدین به سیستم شما وصل خواهم شد و رفع مشکل میکنم

با عرض سلام و خسته نباشید
ممنون از راهنماییتون مشکل برطرف شد :pray:

1 پسندیده