با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر مانی زاده
هنگام گرفتن خروجی نقشه های ISO در حالت STANDARD نرم افزار ارور زیر را می دهد و زمانی که محیط ISO-DRAFT باز هست در محیط DESIGN نیز همین ارور مشاهده می شود وHEAD&TAIL هم بررسی کردم درست بوده در اصل برای هیچ کدوم از انشعاب ها نمیتونم خروجی بگیرم هم چنین زمانی که در design تغییراتی انجام میدهم وsave work میکنم و وارد محیط iso draft میشوم بعد از اینکه get work میکنم تغییرات انجام نشده است امکانش هست راهنمایی کنید
با تشکر
با سلام
عواملی متعددی می تواند علت این پیغام باشد که در ادامه ذکر می شوند
1- تعریف نشدن اتصال ابتدا و انتهای برنچ های لوله ( اگر قبلا تعریف کرده اید مجدد چک کنید HEAD , TAIL , برنچ متصل باشند.)
2- اگر با انجام ردیف 1 مشکل حل نشد از برنچ های لوله بصورت جداگانه ایزو گرفته شود با این کار برنچ های سالم شناسایی شده و برنچی که دارای مشکل هست مشخص خواهد شد ، در برنچی که ایزو FAIL داده است محل به هم ریختگی ایزو محل مشکل می باشد.
با سلام و احترام
همانطور که یکی از دوستان اقای ذولقدری هم توضیح دادند علت های متفاوتی برای این اشکال وجود دارد که اصلی ترین عدم تعریف صحیح HEAD و TAIL خط مورد نظر است.
لطفا کارهای زیر را انجام داده و مجدد در زیر همین پیام نتایج را اعلام کنید:
1- به محیط DESIGN رفته و HEAD TAIL را مجدد تعریف کنید و SAVE WORKکنید و به محیط ایزودرفت برگشته با GET WORK دوباره ایزوگیری کنید.
2- اگر از یک PIPE ایزو میگیرید و در BRANCH های زیر مجموعه آن انفصال وجود دارد یعنی همه BRANCH ها به هم متصل نیستند نیز ممکن است این خط رخ دهد.
3- اگر وارد پوشه های پروژه شدید و در پوشه ISO000 پروژه، BACKING SHEET و تنظیمات ان دچار مشکل شده است می بایست با یوزر FREE وارد محیط ایزودرفت شوید و تنظیمات مربوط به آن را دوباره انجام دهید.
در صورتیکه موفق نشدید مجدد پیغام بدین به سیستم شما وصل خواهم شد و رفع مشکل میکنم
با عرض سلام و خسته نباشید
ممنون از راهنماییتون مشکل برطرف شد