بررسی علت بروز پیغام خطای Either delimiter or value mismatch for TagNo for field در نرم افزار Aveva

درود بر شما. من از این فایل اکسل INDEX ارسالی استفاده کردم و طبق آموزش استاد ضیایی پیش رفتم. الان به خطای زیر برخوردم. لطفا در این خصوص راهنمایی بفرمایید تا نظر استاد را برای راه حل دریافت کنم. [Either delimiter or value mismatch for TagNo for field : ISAFunc]
مثلا برای تگ 108-HL-011

سلام وقت به خیر

برای اینکه ایمپورت کردن تگ ها از فایل اکسل به درستی انجام شود بایستی معادل بخش ISA Function مربوط تگ های ابزار دقیقی (در این مورد HL) که در فایل اکسل قرار دارد از قبل در نرم افزار تعریف شده باشد.
برای این منظور از زبانه Project وارد منوی Setup شده و گزینه Type Catalogue را انتخاب کنید.در پنجره Instrument Type catalogue که باز می شود می توانید ISA Function های جدید را برای پروژه تان تعریف کنید . در حین ساخت ISA Func می توانید System , I/O Type , Location , Wiring Rule را هم مشخص کنید. دقت کنید که Class Name که در فایل اکسل وارد کرده اید باید با Class Name که هنگام ساخت ISA FUNC انتخاب می کنید همخوانی داشته باشد.

در صورتیکه ISA FUNC ها را قبلا در یک پروژه دیگر وارد کرده اید میتوانید از آن پروژه خروجی اکسل بگیرید و در پنجره Instrument Type catalogue با استفاده از گزینه Import from Excel آنها را وارد این پروژه بکنید.

موفق باشید.