بررسی علت بروز پیغام خطای طراحی در ماژول HVAC نرم افزار PDMS

با سلام چطوری این error برطرف نمایم.
ممنون

1 پسندیده

با سلام و احترام

این خطا زمانی رخ میدهد که معمولاً به مشکل در بخش تعریف یا دسترسی به DB یا خطای دسترسی به یکی از تنظیمات پروژه اشاره می کند. باید لیست DB هایی که بصورت پیش فرض کاتالوگ بخش HVAC هستند را به پروژه اضافه کرده باشید. تمام DB های مربوط به پروژه سمپل و مستر که از جنس CATA هستند را به پروژه اضافه کنید.

اگر تصویری از DB و MDB خود ارسال کنید بیشتر می توانم کمک کنم

سلام وقت بخیر بفرمایید.

1 پسندیده

سلام وقت بخیر

در database شما دو db number یکسان با شماره 6 وجود دارد چک بفرمایید که این دو در mdb باهم وجود نداشته باشند. ضمنا یکی از این ها برای بخش کاتالوگ شما هست و میتونه ایراد از این بخش باشه

1 پسندیده

سلام خسته نباشید
من یکی از اون 6 ها پاک کردم

ولی درست نشد
در بخش کاتالوگ چکاری باید انجام بدم امکان داره راهنمایی بفرمایید.
ممنون

1 پسندیده

با سلام و احترام

خطایی که در نرم‌افزار PDMS مشاهده می‌کنی به این معنیه که نرم‌افزار نمی‌تونه یک جزء یا اتصال خاص به نام Joints-RECT رو پیدا کنه. یعنی این قطعه یا به درستی تعریف نشده یا در پروژه بارگذاری نشده.

برای رفع این مشکل باید اول مطمئن بشی که این اتصال توی کاتالوگ یا دیتابیس پروژه وجود داره. اگر تعریف نشده، باید اون رو بسازی یا از کسی که پروژه رو داده بخوای که فایل‌های مربوطه رو بهت بده. همچنین گاهی ممکنه لازم باشه پروژه رو ببندی و دوباره باز کنی تا مشکل برطرف بشه.

در کل، وقتی PDMS نتونه یک نام یا جزء رو شناسایی کنه، یعنی اطلاعات اون قسمت ناقصه یا اشتباه وارد شده. برای حل این موارد همیشه اول سراغ کاتالوگ‌ها و دیتابیس‌ها برو و مطمئن شو همه چیز کامل و درست هست.