خدمت استاد جداری عزیز سلام
یک دستگاه فریزر تک هیمالیا مراجعه کردم که در کشو اول بالا هر دو الی 3 ماه کامل یخ می بست به اندازه قطر کشو و مواد از آن خارج نمی شد پس از بررسی المنت درین چسبی زیر محفظه اواپراتور قطعی داشت و با نمونه اصلی تعویض گردید و مسیر درین بررسی شد که مسدودی نداشته باشد ! حالا پس از حدود 1 ماه مشتری تماس گرفته که یخ زدایی انجام می شود و صدای شر شر آب شنیده می شود ولی از لوله خروجی نداشته و از بالا و پشت بدنه باریکه ی آب به سمت پایین می آید و در زیر کف کشو پایین یخ نازک درست می شود نه مانند قبل ! حالا سوال اینجاست که ممکن است اشکال از کجا باشد ؟ آیا امکان دارد مربوط به تراز نبودن فریزر باشد و رو به جلو باشد یا اینکه المنت در داخل لوله خروج آب باعث گرفتگی و مسدودی لوله شود؟
با تشکر از پاسخگویی شما
درود خیر ورود هوا از لوله درین به داخل رو چک کنید و اگر هنگام مراجعه دیدید لوله دچار یخ زدگی هست یا لوله رو روکار کنید از پشت دستگاه یا المنت درین بلندتر بندازید
سلام به شما. خسته نباشید.
من تخصص یخچال رو ندارم ولی
.یکی از دوستانم بعد از اسباب کشی بعد از یک مدت با این مشکل که آب از زیر درب فریزر جاری میشه با من درمیون گذاشت .بعد از بیرون کشیدن کشو ها و باز کردن داخل یخچال دیدیم که به علت پایین نرفتن آب از سوراخ تخلیه و یخ زدگی مسیر خروجی ،آب به بیرون میریزه ،موقع کارکرد المنت.
بعد از باز کردن یخ باسشوار داخل لوله تخلیه رو با شیلنگ سرم چک کردیم که مسیر باز باشه .
بعد از و فکر کردن و دیدن یخچال از دور متوجه شدیم که یخچال نسبت به زمین عمود بر زمین قرار نگرفته و یخچال رو تراز کردیم و مشکل رفع شد
ممنون از پاسخگویی شما. این مشکل که شما مطرح کردین برای یخچال و فریزرهایی هست که لوله درین و آبریز آن ها در قسمت پایین قرار دارد و با وارد شدن یک تیکه مواد خوراکی باعث گرفتگی درین می شود ولی در این نوع فریزرهایی که من منظورم هست لوله درین در قسمت بالای یخچال قرار دارد و هیچ گونه راه ارتباطی با قسمت داخل نداشته و چیزی وارد آن نمی شود و تنها چیزی که درو آن قرار میگیرد قسمتی از المنت دیفراست چسبی درین هست که به شکل u بوده و برای یخ زدایی می باشد که امکان مسدود کردن راه درین را دارد و یا تراز نبودن یخچال و برگشت آب به داخل فریزرو یخ زدن آن.
استاد المنتی که برای درین هست و چسبی می باشد استاندارد و به صورت بسته می باشد و در قسمتی که داخل لوله قرار می گیرد به شکل u می باشد چطوری آن را بلندتر کنیم؟ مقداری از چسب رو باز کرده و بکشیم تا وارد لوله درین شود؟ ممنون از پاسخگویی شما
درود عکسشو بیزحمت بفرستید براتون علامت بزنم متوجه بشوید
درود متوجه شدم کدوم مدل رو میفرمائید ایراد کار شما از هیتر و مسیر نیست سنسور یا مسیر اون روی برد ایراد داره برادر