بررسی امکان مدل کردن Load های خروجی نازل از نرم افزار Caesar با نرم افزار Nozzle Pro

با سلام و عرض ادب در خصوص محاسبات لود نازل‌های بویلر می توان لود های خروجی نازل‌های سزار رو با نرم افزار nozzle pro مدل کرد .امروز یکی از دوستان عنوان می داشتن که نازل پرو برای نازل بویلر کارایی ندارد آیا محدودیتی در استفاده از نازل پرو صرفا برای مخازن تحت فشار وجود دارد ؟ چون براساس FEM این کار رو انجام میده و شرایط درام بویلر رو مدل می‌کنه نیاید مشکلی داشته باشه ممنون می شم در این خصوص نظر خودتون رو بفرمایید

1 پسندیده

با سلام و احترام،

در پاسخ به سوال شما، نرم‌افزار NozzlePro برای طراحی و مدل‌سازی نازل‌ها، به ویژه نازل‌های بویلر، به طور معمول برای شرایط مختلف فشار و دما کاربرد دارد. این نرم‌افزار از اصول FEM (Finite Element Method) برای تحلیل تنش‌ها و فشارهای وارد بر نازل‌ها استفاده می‌کند و می‌تواند شرایط متنوعی از جمله درام بویلرها را شبیه‌سازی کند.

در مورد محدودیت‌های استفاده از NozzlePro برای نازل‌های بویلر، باید گفت که این نرم‌افزار در ابتدا برای طراحی نازل‌های معمولی تحت فشار (مانند مخازن تحت فشار) طراحی شده است، اما به طور کلی برای مدل‌سازی نازل‌های بویلر و بررسی لودهای خروجی نازل‌های سزار هم می‌تواند کاربرد داشته باشد. مشکلی در استفاده از NozzlePro برای این منظور به طور مستقیم وجود ندارد، ولی باید توجه داشت که برخی از فاکتورها، مانند ویژگی‌های خاص فشار و دمای درام بویلر، ممکن است نیاز به تنظیمات خاص در نرم‌افزار داشته باشند.

در نتیجه، استفاده از NozzlePro برای مدل‌سازی نازل بویلر با توجه به شرایط FEM منطقی است، اما همیشه توصیه می‌شود که مدل‌سازی‌های انجام شده با تحلیل‌های تجربی و شبیه‌سازی‌های دقیقتر در نظر گرفته شوند تا مطمئن شویم که نتایج به درستی منعطف به شرایط واقعی هستند.

موفق باشید.

با سلام و تشکر و ممنون از پاسخ شما پس موضوع اینکه این نرم افزار صرفا برای مخازن تحت فشار است منتفی است با توجه به شرایط مدل سازی کامل قابلیت استفاده دارد درست هست ؟

1 پسندیده

با سلام و احترام
جهت بررسی لود نازل ها محدودیت در این نرم افزار وجود ندارد.

سلام وقتتون بخیر باشه
من آموزش پایپینگ رو از شما خریداری کردم از سایت نماتک خود فایل PDMS که روش بود بعد نصب ارور میده

1 پسندیده

سلام من صفحه شما رو ندارم ممنون می شم دوباره نهظرات خود رو اعلام فرمایید

سلام و وقت بخیر
شما لایسنس رو درست نصب نکردین و همون طور که میبینید در پیغامی هم که به شما داده host رو شاید به اشتباه وارد کردین مراحل نصب رو عینا طبق لینک زیر عمل کنید