بررسی امکان حذف خازن عدسی 332 از موتور شسوار جانسون

سلام استاد ارجمند من یک سشوار جانسون را باز کرد موتورش دی سی میباشد که دارای خازن عدسی 332 زرد رنگ میباشد که سوخته وموتور کار نمیکند حالا که دراورم موتور کار می کند ولی خازن را ندارم جایگزین کنم متوانم بدون خازن جمع بندی کنم و تحویل بدهم

درود عکس بفرستید بهتر بشه راهنمایی کرد اگر یک پایه اون روی بدنه لحیم شده مشکلی نداره انجام بدید

1 پسندیده

20241107-180458-337
خازن را از یک سر موتور قطع میکنی موتور کار میکند

متوجه شدم مشکلی نداره اون خازن بیخود نمیسوزه حتما المنت رو چک کنید اتصالی نداشته باشه

17313143717974833773198246798939
سلام استاد این سشوار قبل از اینکه باز کنم موتور کار میکرد اما جای دور تند و کند جابجا بود حالا طبق نقشه سیم کشی کردم اول المنت روش می شود و موتور کار نمی کند درضمن در مدار پل دیود همه پایه ها به همدیگر راه می دهد اینجا نتونستم عکس را ویرایش کنم در تلگرام چند تا عکس گذاشتم باتشکر فراوان

جابجا بودن دورها نصب اشتباه سیم روی کلید هست خروجی موتور رو با کلید مجاور جابجا کنید روشن شدن اول المنت هم همینطور جابجایی ترتیب کلید هست اول موتور بعد المنت سیمهارو جابجا کنید المنت و موتور رو

17314284331263848665017406821699
سلام استاد طبق نقشه بالا سیم کلید ها را عوض کردم باز هم موتور روشن نشد اما کلید المنت قبل از روشن شدن موتور کار مکند

پل دیود از چهار دیود تکی مثل فابریک خودش استفاده کنید مثبت و منفی موتور روی اون پلاستیک پشت موتور مثبت با یک نقطه قرمز رنگ یا یک دایره کوچک مشخص هستش چک کنید اگر با این توضیحات نتونستید انجام بدید بفرستید براتون انحام بدم

سلام استاد عزیزم لطف کنید آدرس را بنویسید دو تا غذا ساز و دو تا سشوار را بفرستم خدمتتان

تهران اتوبان نواب خیابان محبوب مجاز شرقی خیابان خرمشهر شمالی پلاک۶۲ تکنیک سرویس
02155419443

س

سلام استاد این سشوار پروانه موتور در قاب هستند اینها را چطور از قاب دراورم

درود از قسمت پایین المنت با۲تا پیچ گوشتی از دوطرف فشار بدید پروانه خارج میشه