سلام استاد ارجمند من یک سشوار جانسون را باز کرد موتورش دی سی میباشد که دارای خازن عدسی 332 زرد رنگ میباشد که سوخته وموتور کار نمیکند حالا که دراورم موتور کار می کند ولی خازن را ندارم جایگزین کنم متوانم بدون خازن جمع بندی کنم و تحویل بدهم
درود عکس بفرستید بهتر بشه راهنمایی کرد اگر یک پایه اون روی بدنه لحیم شده مشکلی نداره انجام بدید
خازن را از یک سر موتور قطع میکنی موتور کار میکند
متوجه شدم مشکلی نداره اون خازن بیخود نمیسوزه حتما المنت رو چک کنید اتصالی نداشته باشه
سلام استاد این سشوار قبل از اینکه باز کنم موتور کار میکرد اما جای دور تند و کند جابجا بود حالا طبق نقشه سیم کشی کردم اول المنت روش می شود و موتور کار نمی کند درضمن در مدار پل دیود همه پایه ها به همدیگر راه می دهد اینجا نتونستم عکس را ویرایش کنم در تلگرام چند تا عکس گذاشتم باتشکر فراوان
جابجا بودن دورها نصب اشتباه سیم روی کلید هست خروجی موتور رو با کلید مجاور جابجا کنید روشن شدن اول المنت هم همینطور جابجایی ترتیب کلید هست اول موتور بعد المنت سیمهارو جابجا کنید المنت و موتور رو
سلام استاد طبق نقشه بالا سیم کلید ها را عوض کردم باز هم موتور روشن نشد اما کلید المنت قبل از روشن شدن موتور کار مکند
پل دیود از چهار دیود تکی مثل فابریک خودش استفاده کنید مثبت و منفی موتور روی اون پلاستیک پشت موتور مثبت با یک نقطه قرمز رنگ یا یک دایره کوچک مشخص هستش چک کنید اگر با این توضیحات نتونستید انجام بدید بفرستید براتون انحام بدم
سلام استاد عزیزم لطف کنید آدرس را بنویسید دو تا غذا ساز و دو تا سشوار را بفرستم خدمتتان
تهران اتوبان نواب خیابان محبوب مجاز شرقی خیابان خرمشهر شمالی پلاک۶۲ تکنیک سرویس
02155419443
درود از قسمت پایین المنت با۲تا پیچ گوشتی از دوطرف فشار بدید پروانه خارج میشه