سلام خدمت مهندس برنده فرد، توی نیروگاه آبی کوچک که دو عدد ژنراتور وجود دارد و برای کنترل فرایند از سه عدد ET200s زیمنس استفاده کردن که یک عدد اسکرین هم برای نمایش نمودارها و پارامتر های مثل فرکانس، ولتاژ، جریان ،توان اکتیو و… وجود دارد. سوالم اینجاست که دو تا ET200 یکی برای ژنراتور ۱ و یکی هم برای ژنراتور دومی ولی این et200 سومی که بهش master میگن واسه چیست؟ حالا شاید یک درک کمی از این داشته باشم ولی میخوام بصورت کلی درک کنم و بدونم تو آینده پروژه های کار میکنم بتونم بصورت دقیق تعیین کنم که آیا از یک plc یا et200 به عنوان master استفاده بکنم یا خیر؟ مثلا اگرهمین master نمیبود چه میشد؟
سلام وقت بخیر
در سالهای اخیر زیمنس et200 هایی با قابلیت برنامه نویسی تولید میکنه یعنی اینها علاوه بر اینکه مثل یک Remote IO هستن مثل plc عمل میکنن یعنی میتونند برنامه بگیرن و به تنهایی کار کنن ، این که تو پروژه شما طراح چه تفکری داشته نمیدونم شاید اون سیستم مستر وضعیت سالم بودن و فعال بودن دو سیستم رو چک میکنه ،شرایط رو برای کارکرد سیستم ها اماده میکنه و سیستم ها رو به نوبت وارد مدار میکنه و اگه یکی مشکل داشت سیستم دوم رو فعال کنه و سیستمی که مورد داره رو از مدار خارج میکنه و سیستم کنترل هر دستگاه عملکرد فقط ژنراتور خودش رو کنترل میکنه
موفق باشی