بررسی المنت ناآشنای سشوار با 5 رشته سیم

با سلام خدمت استاد جداری و رفقا این المنت سشوار مدلش چیه و اینکه ۵ سبم هستش مگه ما المنت ۴ سیم فقط نداشتیم چه مدل المنتی باید بگیرم تا جایگزین کنم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

سلام دوست عزیز ، چیزی که تو این مدت یکساله در تعمیرات لوازم خانگی فهمیدم اینه که: سشوار بر خلاف ظاهر کوچیکش خیلی پیچیدگی داره و من تو فهمیدن مدارشون و تعمیرات آنها خیلی گیج میشم . امیدوارم که برای شما این داستان سشوار خوب جا افتاده باشه ، بنظرم سشوار از اون مواردی هست که بنده به نوبه خودم خیلی نیاز دارم تا استاد جداری یه ویدئو تکمیلی براش تهيه کنند مخصوصا سشوار های موتور کوچک که چند تا المنت دارند . سپاسگزارم

درود برهمه عزیزان نظر به اینکه بسته ۶ماه پیش ۱۵ساعت آپدیت شده برای آپدیت بعدی بسته که برج۶هست دستگاه هایی که مشکل دارید و امکان ارسالش به نماتک رو دارید بدون محدودیت زمانی یعنی این ماه یا هرزمانی که بفرستید کامل شرح داده میشه و تعمیرش انجام و تصویر برداری میشه نیاز به اسپرسو ساز صنعتی یا نیمه صنعتی و چند مدل خانگی نوا داریم هرکدام از دوستان امکانش رو داشت بابت همکاری که انجام میشه امتیازاتی از نماتک دریافت میکنید
المنت بعضی سشوارها به این صورت هست ۳سیم مشترک و دو سیم حرارت کم وزیاد المنت و دوسیم دیگر مربوط به دیود دور کم وزیاد موتور هست که پرومکس و مشابه های این برند به این صورت هستند

1 پسندیده

سلام چطور باید این سشوار بفرستم براتون و اگه بفرستم تا کی برام فرستاده میشه

درود به آدرس نماتک باید ارسال کنید چون ساعات ظبط اساتید دیگه مشخص نیست ارسال اون به شما سریع نیست و زمان میبره تایم نمیشه مشخص کرد

سلام استاد عزیز ، چه خوب که قراره این آپدیت و تهیه کنید ، خدا امواتتون و بیامرزه . کاش زودتر گفته بودید من چند مدل سشوار خانگی پیشرفته داشتم چون نتونستم تعمیر کنم پس دادم . یکی از آنها موتور اینورتر داشت . با اینهال چشم حتما