بررسی الزامات سایزینگ PSV مطابق با استاندارد API 526

بنام خدا
با سلام و احترام ، طبق مدرک API 526 : مثلا در پروژه ما طبق خروجی نرم افزار تیپ D می باشد، برای دمای -20تا100 درجه فارن هایت را سایز ورودی و خروجی را 1D2 گفته و تا فشار PSI) 1235)قابل تحمل است و کلاس فلنج 600به 150 می باشد و الان من می خواهم برای پروژه ای که در آن کار میکنم فشار SET ما 1400( PSI ) می باشد و دمای ما 131 درجه فارن هایت می باشد. و دما طبق استاندارد از 100 میپره روی 450 درجه فارن هایت فشار قابل تحمل میشود 1845 و سایز فلنج تیپD سایز 11/2 به 2 می شود و از طرفی کلاس فلنج 900به 300 می شود. الان پایپینگ تمام خط را کلاس 600 در نظر گرفته و خروجی PSV هم ونت میشود و خط ما گاز طبیعی است . سفارش خرید با مشکل مواجه شدم که کلاس خط 600 و فلنج ورودی "2 و خروجی "1 در نظر گرفته شده است. اگر دمای 450 فارنهایت در نظر بگیرم هم کلاس فلنج و هم سایز فلنج تغییر می کندکه با واحد پایپینگ مشکل مواجه می شویم که فلنج کلاس 900روی کلاس600 و کلاس خروجی 300 روی 150 نمی نشی

ند و … .
راه حل شما برای این مشکل چیست؟

درود مهندس جان این مورد مربوط به پروژه شما هست و من هم به دلایل حرفه ای و اخلاقی و اینکه در پروژه شما مسئولیتی ندارم اظهارنظر نمیکنم و فقط در حیطه موارد عنوان شده در بسته پاسخگو می باشم.

بنده راهنمایی میخواستم

طبق نرم افزار توضیح دادی این موارد را 1d2 با نویز 134 دسی بل در می اورد ولی طبق این صفحه استاندارد api526 صفحه 4 میگوید سایز 11/2 به 2

چطور عدم همخوانی خروجی نرم افزار و استاندارد را تمیز دهیم

مهندس جان پاسخ من به این صورت است که قاعدتا باید خودم اول سایزینگ انجام دهم و بعد براساس آن نظر دهم شاید در سایزینگ شما دیتایی را اشتباه وارد کرده باشید. شاید پروسس دیتای شما مشکل داشته باشد.

با توجه به اینکه محاسبات با دیتابیس استاندارد API انجام می شود هیچگاه این دو مورد متناقض نخواهند بود.