بررسی الزامات انجام کالیبراسیون تجهیزات فشار

نقاط دیگر مثل ۲۵،۵۰،۷۵ درصد رو هم میتونین چک کنین با همون روش اگه اختلاف کمی داشت با پیچ zero و‌span روی برد میشه تنظیم کرد ( در بسته جامع توضیح دادم) در غیر این صورت با انتخاب خروجی linear خطی سازی بین صفر تا span انجام خواهد شد. لطفا نحوه محاسبات zero shift و span error رو مشاهده فرمایید. متوجه خواهید شد میزان شیفت از نقطه صفر رو میتوان trim کرد

تریم کردن رو فقط برای نقاط zero و span انجام میدهیم
ابتدا باید جداول کالیبراسیون رو طراحی کنین و بعد مقدار خطا رو مشخص کنید چقدر است و پس از آن نقاط zero, span رو شیفت دهید
من این موارد رو در بخش کالیبراسیون بسته ۹۰ ساعته اینستارت با جزییات توضیح دادم لطفا اون پارت رو مشاهده کنین

خیلی ممنون از پاسخ شما … اما جسارتامن جوابم نگرفتم … به طور مثال اگه رنج من 0-10 بار باشه و من بخوام در ۶ بار چک کنم روشی که در پایین ذکر میکنم درست هست؟
۱- فشار مرجع ۶ بار را به ترانسمیتر اتصال میدهیم
۲- به فرض ترانسمیر فشار ۵.۵ بار را میخونه
۳ - وارد گزینه Sensor trim میشیم
۴- میزان ۶ بار را وارد میکنیم ( یا تایید میکنیم … که من نمیدونم چجوری هستش)
ممنون

با سلام … در بخش کالیبراسیون تجهیزات فشار فقط LRV و URV تنظیم شد اما سایر نقاط تنظیم نشد … سوال من اینه از کجا بفهمیم که سنسور تو بقیه نقاط درست کار میکنه و اگر تو فشار های دیگه کار نکرد یا جریان خروجی متناسب با سایر نقاط فشار نبود، چجوری میتوان فشار و جریان خروجی ترانسمیتر را کالیبره کرد؟ از کدام منوهای هارت؟
ممنون