سلام .مهندس امیدواربودم سوالم قبلی رامتوجه شوید.دردرس ترانزیستورها.درجایی میفرمائید.درBjtهاباجریان سرکارداریم ولی درماسفتهاباولتاژ.درحالی ک بنده میدونم ولتاژاخلاف پتانسیل وجریان شدت عبورالکترون هست .ولی اینکه بی جی تیها باجریان وماسفتها باولتاژ این موضورادرک نمیکنم.مهندس کاش دراموزشهاازکلمات تخصصی وانگلیسی کمتراستفاده میکردیدکه امسال من مبتدی که سواددانشگاهی ندارد…سوادشماماشاالله بالاست.
سلام دوست عزیز، اگر در آموزش اصطلاحاتی استفاده شده که مفهوم نیستن و توضیح داده نشدن، عذرخواهی من رو بپذیرید و لطفا همینجا مطرح کنید تا ابهامات رو برطرف کنیم.
اینکه من اشاره کردم که bjt ها با جریان روشن میشن و ماسفت ها با ولتاژ، یک توصیف ساده از کلیت کار این دو قطعه هست. در واقع منظور من این بوده که شما برای روشن کردن ماسفت ها به جریان خیلی خیلی کمی نیاز دارید ولی ولتاژ نسبتا بالاتری باید به پایه گیت بدید تا روشن بشه. مقاومت پایه گیت بسیار بالا هست و ولتاژ بالایی که به اون پایه میدیم برای روشن کردن ماسفت، جریان خیلی خیلی کمی از منبع ما مصرف میکنه.
از طرف دیگه، شما با ولتاژ نسبتا کمتری میتونید به پایه بیس یک ترانزیستور bjt جریان وارد کنید تا روشن بشه. این جریان به نسبت ماسفت بسیار بیشتر هست ولی ولتاژ زیادی لازم ندارید.
اگر توضیحات کافی نبود و هنوز مبهم هست بفرمایید که همینجا بحث رو ادامه بدیم. میتونید در پاسخ به من همینجا پاسخ خودتون رو ارسال کنید و نیازی نیست که سوال جدید مطرح کنید.