سلام استاد یه کولر گازی هست دمای رو دیسپلی پرش داره رو بالا پایین بازی میکنه سنسوره دماشو عوض کردم بازم پرش داره میخواستم بدونم سنسور سنس دما رو مستقیم به میکرو میده یا وسط راه چیزهای دیگه ای هم هست؟بعد الان مشکل از خوده دیس پلی هست ؟یا میکرو ؟ واینکه نمایشگر نشان دادن دما و وضعیتهای انتخابی رو مستقیم از میکرو میگیره یا چیزهای دیگه ؟ الان من چه جوری باید بفهمم که دیسپلی مشکل داره یا میکرو یا هر چیزی که به دیسپلی فرمان میده ؟مرسی ممنون از اینکه وقت میذارین
باید چند تا عکس بفرستید. معمولا ntc ها رو با یک مقاومت دیگه سری میکنن که تقسیم مقاومتی بسازن. اون رو هم چک کنید. اگر از میکروکنترلر استفاده شده و تقسیم مقاومتی مستقیم داخل میکرو رفته، از واحد ADC استفاده شده (تبدیل آنالوگ به دیجیتال). واحد ADC میکرو خیلی به نویز حساس هست و میکروها معمولا یک پایه دارن به اسم Aref که رفرنس ولتاژ برای تبدیل آنالوگ به دیجیتال هست. اون پایه رو هم پیدا کنید و قطعاتی که بهش وصل شدن رو چک کنید. احتمالش هست که اون پایه ولتاژش در حال بالا پایین شدن باشه.
کلا نویز منبع تغذیه هم باعث این اتفاق میتونه بشه. چک کنید که منبع تغذیه دستگاه مشکلی نداشته باشه و افت ولتاژ یا تغییر ولتاژ نداشته باشه. خرابی خازن ها میتونن باعث بشن که وقتی سیستم بخواد جریان مصرف کنه، ولتاژ کاهش پیدا کنه.
هر دو سه ثانیه یک بار پرش داره سنسورش ntc دو سیمه هست عوض کردم ولی درست نشد
ممنون مرسی عکسم خدمتتون میفرستم
سلام دوست عزیز، معمولا همه چیزهایی که نمایشگر نشون میده از میکرو میاد. چقدر پرش داره؟ هر چند ثانیه یکبار؟ یا مثلا زیر یک ثانیه چند بار عوض میشه؟ سنسور از چه نوعی هست؟ چند تا عکس می تونه کمک کنه. لطفا عکس بگیرید و همینجا ارسال کنید.